עונש מוות? הרמז של יאיר נתניהו בתגובה לאיימן עודה
יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה הגיב אמש לנאומו של ראש הממשלה, בו הסביר מדוע הוא מבקש חסינות בפני העמדה לדין וכתב כי הוא מקווה שהנימוקים שלו כשיבקש ניכוי שליש יהיו משכנעים יותר. בתגובה רמז יאיר נתניהו כי יש לגזור עליו עונש מוות

מערכת היחסים המתוחה בין בנו של ראש הממשלה לבין חברי הכנסת מהרשימה המשותפת הפכה מתוחה עוד יותר כשנתניהו הצעיר רמז בציוץ בטוויטר כי צריך לגזור על ח"כ איימן עודה עונש מוות. למרות שהמילים המפורשות לא נכתבו, דבריו חריפים מספיק בכדי שהדבר ישתמע מהם.
ח"כ עודה התייחס תחילה לדבריו של ראש הממשלה נתניהו אמש בנאום בו הכריז כי יבקש חסינות מהכנסת מפני העמדה לדין בשלושת התיקים בהם הוא מואשם. "מקווה בשבילו שיהיה יותר משכנע כשיבקש שינכו לו שליש", צייץ יו"ר הרשימה המשותפת.
כמה שעות מאוחר הגיב יאיר נתניהו לדברים וכתב בתגובה לציוץ: "לפי חוקי המדינה, על הפעולות שלך לא רק מכניסים לכלא, אלא העונש הוא אף יותר חמור.... אומר ולא אוסיף... כולם יכולים לחפש בגוגל". בדבריו לא אמר במפורש כי עונש מוות הוא העונש החמור יותר, אך ניתן להסיק כי זאת הייתה כוונתו.
בתגובה מסר איימן עודה: "במחשבה ראשונה נראה שהוא לא למד את הלקח ממחיר ההסתה של אביו בשנות ה-90 - במחשבה שנייה ברור שלמד, הפנים ומאחל לאותה תוצאה. אם לא היה כזה דוחה הייתי מרחם על ילד שאבא שלו הולך לכלא".
