הערכה בליכוד: נתניהו לא ישלח אפילו את עורכי דינו לדיוני החסינות
הוועדה שתדון בבקשת חסינותו של ראש הממשלה צפויה לקום כבר ביום שלישי הקרוב, אך בליכוד מעריכים כי נתניהו לא ישתף עמם פעולה. בליכוד מתייחסים לתהליך כ"קרקס", וצופים שנתניהו אפילו לא ישלח נציגים לדיונים


ביום שלישי תתקיים ההצבעה שבסופה תקום ועדת הכנסת, אשר תדון בחסינותו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וביום חמישי יחלו הדיונים שייערכו במשך כל השבוע. עם זאת, גורמים בליכוד מעריכים כי נתניהו לא ישתף פעולה עם הדיונים, ואולי אפילו לא יישלח אליהם את נציגיו.
בין חברי הכנסת מהליכוד הולכים וגוברים הקולות לפיהם הם לא ישתפו פעולה עם תהליך הסרת החסינות של נתניהו. הח"כים מתייחסים להסרת החסינות כ"תרגיל פוליטי", "קרקס", והם טוענים שמדובר בתהליך שסופו ידוע מראש ואשר נגוע בשיקולים לא ענייניים.
בהתאם לטענות אלו, ההערכה בליכוד היא שנתניהו עצמו לא יגיע לדיונים בכנסת על החסינות ואולי אפילו לא יישלח את עורכי דינו. בעבר מיקי זוהר אף הציע שכל חברי הכנסת מהליכוד לא יגיעו להצבעה על הקמת הוועדה, כלומר יחרימו מראש את כל התהליך. כל זאת מתוך הנחה שנתניהו לא ימשוך את בקשת החסינות שלו ויסיר אותה בעצמו.
