"אחד ביום": יחידת רפאים וצבא העתיד
כיצד תיראה המלחמה בעתיד? • בצה"ל כבר נערכים לענות על השאלה הזו ומתמודדים עם שדה הקרב החדש – כבר בהווה • מבצע "שומר החומות" היה הפעם הראשונה שיחידת "רפאים" – היחידה הרב ממדית החדשה נכנסה לפעולה בעומק הלחימה • הפעם ב"אחד ביום": איך העתיד צפוי לשנות את הלחימה – ואת הצבא כולו?

אחד ביום
פורסם:

בניגוד לעימותים שנראו בשנים האחרונות מול החמאס, במבצע שומר החומות קרה משהו שלא קרה לפני כן: בעומק הלחימה, יחד עם הכוחות המסורתיים והוותיקים של צה"ל לקחה לראשונה חלק פעיל ומשמעותי גם יחידה חדשה.
יחידת רפאים - היחידה הרב-ממדית, היא חלק מפרויקט מרתק שנועד להכין את צה"ל לזירת המלחמה של העתיד - והעתיד הזה משנה וישנה את הלחימה ואת הצבא כולו.
הפעם אנחנו עם כתבנו הצבאי ניר דבורי, מסתכלים קדימה אל שדה הקרב החדש ואל צה"ל שנאלץ להתאים את עצמו אליו.

מצאתם טעות לשון?