גולשים מדווחים: תקלה עולמית באינסטגרם ובפייסבוק
על פי גולשים, מאות אלפים נותקו מפייסבוק, מאינסטגרם ומת'רדס • גולשים מדווחים: "לא מצליחים להתחבר, הפיד לא מתעדכן" • דובר מטא: "אנחנו מודעים לכך שלגולשים יש בעייה להיכנס לשירותים שלנו. אנחנו עובדים על תיקון התקלה"


משתמשים רבים בעולם דיווחו הערב (שלישי) על תקלות בפייסבוק, מסנג'ר, ת'רדס ובאינטגרם של מטא. על פי האתר דאונדיטקטור, דווחו יותר מ-300,000 תקלות בפייסבוק, ויותר מ-47,000 תקלות חיבור לאינסטגרם.
בחודש מאי דווח על כ-200 אלף חשבונות אינסטגרם שהושבתו בשל תקלה שתוקנה לאחר שעתיים. המשתמשים אז לא הצליחו לגלוש ברשת החברתית במשך זמן רב בישראל ובעולם, ומחברת מטא נמסר לאחר האירוע: "אנחנו מודעים לבעיית הגישה לאפליקציה".
דובר מטא, אנדי סטון, פרסם ברשת המתחרה X (לשעבר טוויטר), בתגובה לתקלה: "אנחנו מודעים לכך שלגולשים יש בעייה להיכנס לשירותים שלנו. אנחנו עובדים על תיקון התקלה"
אילון מקס, הבעלים של X לא מפספס הזדמנות והעלה ציוץ שלועג למטא: