N12
פרסומת

שמתם לב? בזמן שמחכים למזוודות - בית קפה חדש נפתח באולם הכבודה בנתב"ג

הנוסעים ששבו לישראל בימים האחרונים הבחינו בשינוי שממתין לקהל באולם הנוסעים הנכנסים - בית קפה חדש שנפתח לראשונה באזור מסועי הכבודה ומאפשר להעביר את הזמן כשממתינים למזוודות. בנתב"ג מציינים שמדובר במהלך שהוא חלק ממגמה רחבה שנועדה לשפר את חוויית הנוסע, גם בעת החזרה לארץ

אסף וקנין
פורסם:
אולם מסועי הכבודה בנתב"ג
צילום: Nataliya Pylayeva, shutterstock
הקישור הועתק

אם טסתם בימים האחרונים והספקתם לשוב לישראל, בטח כבר הספקתם לראות את השינוי החדש שממתין לנוסעים לאחר הנחיתה - בית קפה באזור מסועי הכבודה באולם הנוסעים הנכנסים.

מדובר בדוכן של רשת המאפיות "La Farina", שמחזיקה בעוד שני דוכנים באולם קבלת הפנים ובדיוטי פרי, נפתח בסמוך למסועי הכבודה של הנוסעים ששבו לארץ. המקום החדש מאפשר לנוסעים להזמין קפה, מאפה, שתייה קלה וחטיפים בזמן שהם ממתינים למזוודה. בנתב"ג ציינו כי המהלך הוא חלק ממגמה רחבה שנועדה לשפר את חוויית הנוסע. כאמור, באולם קבלת הפנים, לאחר איסוף המזוודות ומעבר בדיקת המכס, ישנם דוכני מזון ושתייה לציבור הנוסעים והאורחים בנתב"ג, אך זו הפעם הראשונה שבה נפתח בית קפה שמיועד לנוסעים הממתינים לאסוף את המזוודות שלהם.

בית הקפה באולם מסועי הכבודה
צילום: אסף וקנין

בית הקפה באולם מסועי הכבודה
צילום: אסף וקנין

"כשיש כאן לחץ או עיכוב כלשהו למזוודות אז אנחנו רואים יותר אנשים שמגיעים ומזמינים קפה או נשנוש קל", סיפר אחד מהעובדים בשדה. "היו כאלה שבאו ואמרו שזה גם טוב להתרעננות אחרי הטיסה בלי קשר לזמן ההמתנה לכבודה שלהם".

בשורה נוספת בעולם המזון לציבור הנוסעים בשדה. רשת פיצה האט הודיעה על זכייתה במכרז להפעלת מתחמי מזון בנמל התעופה בן גוריון ותפתח שני סניפים חדשים. הסניף הראשון ימוקם במתחם "שחקים" לפני הבידוק הביטחוני והואיפעל עבור כלל המבקרים והנוסעים בנמל, והסניף השני ייפתח בדיוטי פרי והוא מיועד לנוסעים היוצאים לחו"ל לאחר הליך הצ'ק אין והבידוק. בחברה ציינו כי החנויות החדשות יציעו את מגוון מוצרי הרשת כולל מוצרים מוקטנים המיועדים לעלייה לטיסה.