N12
פרסומת

כולם הולכים אחריה: רותם סלע והסאונד שהופך לויראלי

אין ספק שהאודישנים של "הכוכב הבא לאירוויזיון" מוציאים לא מעט אמוציות מהנוכחים באולפן. באחד מאותם רגעים מנחת התוכנית רותם סלע הביעה את אכזבתה מהחלטת השופטים, והפכה לסאונד שכובש את הטיקטוק

מערכת mako דיגיטל
דיגיטל
פורסם: | עודכן:
רותם סלע באיביזה
רותם סלע באיביזה | צילום: rotemsela1, instagram
הקישור הועתק

מעבר לכך שהיא מנחה מהשורה הראשונה ושחקנית פנומנלית, רותם סלע יודעת דבר או שניים בלהיות הדבר החם של כל-רגע. האישה שכובשת את המסך שלנו ב"הכוכב הבא לאירוויזיון" יצרה ממש במקרה סאונד שהפך לטרנדי בטיקטוק.

"חבר'ה, אתם יודעים מה? אני הולכת הביתה, בוא", אמרה רותם לאסי עזר באודישן של המתמודד הראל כהן, לאחר שאמדורסקי התבקש להצביע ולהכריע האם הראל יקבל את הציון הכי גבוה לעונה יחד עם המתמודדת יובל רפאל.

אותו רגע על המסך צובר תאוצה בטיקטוק. בסרטונים הגולשים מתארים רגעים שונים שלא היו רוצים להיות נוכחים בהם, כמו לקוחות שמגיעים אחרי שסגרתם קופה, "הודעות משמחות" מהבוסים בעבודה, כשמגיעה תקופת מבחנים ועוד רבים.

בין השימושים בסאונד מבית היוצר סלע אפשר למצוא את של יוצרת התוכן שירלי לוי, בו תיארה את הרגע שבו הגעת לאימון בלי הבסטי. עוד סרטון שצבר כ-65.5 אלף לייקים הוא של עידו גלברד, בו הוא מתאר את הרגע בו אתה מגיע לבית הספר ומגלה שיש שעתיים רצופות של שיעור מתמטיקה.

פרסומת