N12
פרסומת

חברת התעופה של קפריסין על סף פשיטת רגל

כשהמצב הכלכלי בקפריסין כה חמור, זה כנראה היה רק עניין של זמן: הממשלה הודיעה היום כי חברת התעופה הלאומית "סייפרוס איירוויז" מצויה בקשיים כלכליים כבדים ונמצאת על סף פשיטת רגל. אם אכן תקרוס החברה, לא ברור מה יעלה בגורל אלפי לקוחות שכבר רכשו כרטיסי טיסה

עמליה דואק
פורסם:
הקישור הועתק

הממשלה בקפריסין פרסמה היום הודעה ולפיה חברת התעופה הלאומית "סייפרוס איירווייז" מצויה בקשיים כלכליים כבדים ביותר וזקוקה לסיוע כספי של מיליוני אירו.

כפי שזה נראה כעת, לחברה שמפעילה שמונה טיסות שבועיות לישראל, אין מאיפה להביא את הכסף. הטיסות לישראל מופעלות בשיתוף עם חברת "ארקיע", שמפעילה רק שתי טיסות בשבוע.

גורמים בקפריסין מעריכים כי 400 אלף כרטיסי טיסה בחברה נמכרו לחודשים הקרובים, מתוכם אלפים בישראל. בשלב זה עדיין לא ברור האם יזכו הלקוחות לקבל את כספם בחזרה במקרה של פשיטת רגל. בחברה ניסו היום להרגיע את הרוחות וטענו כי לפי שעה הפעילות ממשיכה כרגיל, אך גורמים המצויים במצב העריכו כי קריסה כלכלית היא בלתי נמנעת.