N12
פרסומת

מו"מ לילי לרכישת בזק מאלוביץ'

רגע לפני הדיון בבקשת הפירוק שייערך היום בבית המשפט האחים נתי ועופר סיידוף ניהלו משא ומתן לילי לרכישת בזק מידי שאול אלוביץ'. המגעים מתנהלים מול הבנקים שדורשים לפרק את אימפריית התקשורת של איש העסקים

קרן מרציאנו
פורסם: | עודכן:
חברת בזק, ארכיון
צילום: חדשות
הקישור הועתק
חברת בזק, ארכיון
תימכר לאחים סיידוף? | צילום: חדשות

אנשי העסקים נתי ועופר סיידוף ניהלו הלילה (ראשון) משא ומתן לרכישת בזק מאיש העסקים שאול אלוביץ'. המגעים מתנהלים מול הבנקים שדורשים לפרק את אימפריית התקשורת של אלוביץ'.

הצדדים מנסים להגיע עוד הלילה להסכמה לפני הדיון בבקשת הפירוק שייערך הבוקר בבית המשפט. האחים סיידוף עשו את הונם בעסקאות נדל"ן בארה"ב. הניסיון הנוכחי לרכישת בזק מגיע לאחר שכשלו בניסיונם לרכוש את חברת אפריקה ישראל.

אלוביץ'
אלוביץ', ארכיון | צילום: איל יצהר, גלובס, חדשות

יורוקום, החברה שעומדת בראש הפירמידה של אלוביץ' חייבת לבנקים 1.4 מיליארד שקלים - מהם 700 מיליון לבנק דיסקונט, 500 מיליון לבנק הפועלים ו-200 מיליון לבנק הבינלאומי. לחברה יש שלל אחזקות, כשהמרכזית והמוכרת שבהן היא אינטרנט זהב. אינטרנט זהב שולטת בחברת בי-קום, שמחזיקה בבזק ודרכה גם בפלאפון, יס, בזק בינלאומי ואתר וואלה!. במילים אחרות, יורוקום היא הדרך של אלוביץ' לשלוט על הפירמידה הזו כולה.