N12
פרסומת

פרסום ראשון: אייר פראנס תחזור לישראל בעוד פחות משבועיים

עוד ועוד חברות תעופה מכריזות על חזרה לפעילות רגילה בישראל, לאחר ביטול הטיסות בעקבות המלחמה עם איראן • בין חברות תעופה נוספות שכבר הודיעו: פליי דובאי, בלו בירד • אלה התאריכים המסתמנים

דין פישר
פורסם: | עודכן:
נמל התעופה בן גוריון
נתב"ג ארכיון | צילום: נתי שוחט, פלאש 90
הקישור הועתק

חזרה משמעותית לישראל: אייר פראנס הצרפתית תשוב לישראל ב-7 ביולי. זאת לאחר שחברת התעופה הספרדית אייר אירופה הודיעה גם היא על חידוש הפעילות בישראל - ב-14 ביולי. 

החברות שהודיעו על חזרה לישראל

פליי דובאי - הלילה

בלו בירד - 26.6.2025

טוס - 26.6.2025

היינאן הסינית - 29.6.2025

אייר פראנס - 7.7.2025

אייר אירופה - 14.7.2025


עם ההכרזה על הפסקת האש בנתב"ג חידשו את פעילות הטיסות. הערב, אל על הודיעה רשמית על פתיחה מחדש של מכירת טיסות מישראל ואליה. בחברה הישראלית הודגש כי לקוחות שעדיין ממתינים לחילוץ, יוכלו להשתבץ לטיסה חלופית.

נתב"ג ריק
אחרי שנתב"ג היה סגור, הטיסות חוזרות. ארכיון | צילום: AP

אל על פרסמה מחירון אחיד לטיסות לישראל עד 30 ביוני. לפי הודעת החברה, לקוחות שמחזיקים בכרטיסי טיסה של אל על או סאן דור להמראות עד 15 ביולי ולא מעוניינים בטיסה זו – יוכלו לבטל טיסתם (עד 72 שעות ממועד ההמראה) ולקבל שובר למימוש עתידי. השוברים תקפים למשך שנתיים. ניתן להנפיק שובר זיכוי באופן עצמאי באתר אל על.