בלי כסף: באילת מציעים 101 אטרקציות בחינם בתקופת החורף
המיזם השנתי של עיריית אילת ותאגיד התיירות אילת חוזר ומציעה מעל 100 אטרקציות ברחבי העיר בחינם, ברישום מראש. זה כל מה שצריך לדעת. וגם: המהלך החדש של משרד התיירות בארה"ב, מעכשיו אפשר לצבור נקודות לטיסות אייר חיפה, ספיריט מוסיפה 3 טיסות לסיישל, וישראייר זכתה בפרס על "פרסונליזציה ובניית מסעות לקוח מותאמים". חדשות החופש


1. פעילויות בחינם באילת בחורף
גם השנה חוזר לאילת המיזם המצליח "101 חוויות, 0 שקלים, אילת אחת" ביוזמת עיריית אילת ותאגיד התיירות אילת, ומציע למבקרים בעיר עשרות פעילויות ללא תשלום, משעות הבוקר ועד הערב, לאורך כל ימות השבוע.
המיזם, שיתקיים בחודשים נובמבר עד מרץ, מאפשר לנופשים ליהנות מחופשה עשירה בתוכן, להכיר את אילת מזוויות חדשות, לפגוש מדריכים, אומנים ויוצרים מקומיים ולגלות את השילוב הייחודי בין ים, מדבר, טבע, קולינריה ותרבות. לצד הפעילויות האהובות משנים קודמות, נוספו השנה שלל חוויות חדשות, המציעות דרכים מקוריות ליהנות מהעיר ומהסביבה.
לפירוט הפעילויות, המועדים וההרשמה - אתר תאגיד התיירות אילת.

2. פודטראק ישראלי בארה"ב
משרד התיירות בחר בשף יוסי שטרית, מהשמות הבולטים והמוערכים בקולינריה הישראלית, לייצג את ישראל בפרויקט Taste of Israel - Food Truck Tour 2026 בארצות הברית. במסגרת המהלך ייצא פודטראק ישראלי למסע קולינרי בארצות הברית, במטרה לחשוף את הקהל האמריקאי לטעמים ולתרבות של ישראל. המבקרים יוכלו ליהנות ממנות ישראליות אותנטיות, אפשרויות צמחוניות ומוזיקה ישראלית, בחוויה קולינרית הפתוחה לקהל הרחב ללא תשלום.
המסע הקולינרי ייפתח ב-25 באוקטובר בבוקה רטון שבפלורידה, ימשיך ב-27 באוקטובר לאטלנטה שבג'ורג'יה וב-28 באוקטובר יגיע לנאשוויל שבטנסי. את המסע תחתום התחנה הרביעית ב-30 באוקטובר, באזור דאלאס - פורט וורת' שבטקסס. בכל אחת מתחנות המסע בארה"ב יוכלו המבקרים ליהנות מטעימות של מנות ישראליות ללא תשלום, בין השעות 12:00 ל־15:00. האוכל שיוגש יהיה כשר ויכלול גם אפשרויות צמחוניות, שיאפשרו להיחשף לישראל דרך הטעמים והצלילים המזוהים עמה.

3. לצבור נקודות לטיסות אייר חיפה
FlyAll וחברת התעופה "אייר חיפה" חתמו על הסכם שיתוף פעולה אסטרטגי, במסגרתו מחזיקי כרטיס FlyAll יוכלו לראשונה לממש את הכסף שצברו, להזמנת טיסות ונלווים גם ב"אייר חיפה" לכל יעדי החברה כולל הקו החדש של טיסות מנתב"ג לאילת שהושק לאחרונה. מדובר בשיתוף הפעולה הראשון של אייר חיפה עם פלטפורמת כרטיסי אשראי. FlyAll תהיה חברת התיירות הראשונה והיחידה שמציעה ללקוחותיה מימוש בכל ארבע חברות התעופה הישראליות: אל על, ארקיע, ישראייר וכעת גם ב"אייר חיפה".
במסגרת ההסכם, מחזיקי כרטיס FlyAll יוכלו להשתמש בכסף שנצבר בכרטיס להזמנת טיסות לכל יעדי אייר חיפה, ובהם יעדים בקפריסין וביוון, לצד טיסות הפנים לרבות בקו החדש בין נתב״ג לאילת. שיתוף הפעולה מרחיב את אפשרויות התשלום העומדות בפני נוסעי אייר חיפה ומאפשר למחזיקי הכרטיס להשתמש בכסף שצברו בכרטיס האשראי גם לצורך הזמנת טיסות.

4. מתגברים טיסות לסיישל
חברת התיירות "ספיריט הפקות עולם", המתמחה בחופשות ביעדים אקזוטיים ובהפעלת טיסות ישירות ובלעדיות ברחבי העולם, הודיעה על תגבור מערך הטיסות מישראל לאיי סיישל, על רקע הביקושים הגבוהים ליעד והשינויים האחרונים בענף התעופה. המהלך מגיע בצל השעיית טיסותיה של חברת פליי-דובאי לישראל והמגבלות על הזמנת טיסות המשך מישראל דרך דובאי באמצעות חברת אמירייטס, המצמצמות את אפשרויות ההגעה של ישראלים ליעדים שונים במזרח.
במטרה להציע לקהל הישראלי חלופה ישירה ונוחה לחופשה ביעד אקזוטי, בטוח מאוד וחם כל השנה, החליטה חברת "ספיריט הפקות עולם" להוסיף שלוש טיסות ישירות לאיי סיישל לקראת החודשים מרץ ואפריל 2027, לרבות תקופת חג הפסח. הטיסות יופעלו באמצעות חברת תעופה ישראלית ואייר סיישל, באופן בלעדי עבור "ספיריט הפקות עולם". במקביל לתגבור הטיסות, הגדילה החברה את מכסת החדרים העומדת לרשותה בריזורטים המובילים באיי סיישל, במסגרת הסכמים ארוכי טווח עם הריזורטים, המאפשרים לה להציע לנופשים הישראלים מחירים אטרקטיביים.

