עכשיו באמת: הקאמבק של שף תומר אגאי
יחד עם האחים אבידן, המוכרים מתחום חיי הלילה, פתח אגאי את מסעדת O - במיקום המיתולוגי של סניף מקס ברנר במשולש הלוהט של רוטשילד תל אביב. סמכו על שילוב הכוחות הזה שהמקום יציע לא רק אוכל מעולה, אלא גם חוויית בילוי הגונה

שנה וקצת אחרי הסגירה המפתיעה של סנטה קתרינה, אחרי שסיפק שירותי ייעוץ לכמה מקומות בילוי קולינריים בעיר ועשה גיחה קצרה למטבח של גרקו, תומר אגאי חוזר - והפעם בפורמט של בר מסעדה עם וויב כיפי. על הצעד החדש אחראים האחים אבידן, יזמים עם רזומה ארוך של מקומות בילוי בתל אביב ולא רק, האחרון שבהם הוא AT8 שנפתח ביולי 2024 בדיזינגוף.


השם של המקום החדש הוא O, והתפריט של אגאי, שגם מבשל שם בעצמו, כולל 25 מנות - ללא חלוקה לראשונות, ביניים ועיקריות. טווח המחירים הוא 62-158 שקלים - מנת לחם עולה 36 שקלים ושתי המנות היקרות ביותר הן פפר סטייק עם צ'יפס גראטן ברוטב פלפלת וקורבואזיה (158 שקלים) ופילה בר ים בציפוי פריך עם טבעות פסטה ברוטב יין לבן חמאה ומרווה (138 שקלים).
בין לבין יש מנות כמו טטאקי בלו פין טונה (88 שקלים); בייבי תירס בג'וספר עם פטרית מלך יער (74 שקלים); 3 סוגים של גבינות עם פירות יער, רוקט ודבש (62 שקלים); סלט חסות (72 שקלים); מנה של ירוקים פריכים (72 שקלים); סשימי אינטיאס ותאנים (84 שקלים); סביצ'ה פרואני (82 שקלים); טרטר בקר אמריקאי (76 שקלים); וניוקי בר בלאן (84 שקלים).


לצד האוכל מוגשים ב-O קוקטיילים שמתכתבים עם חומרי הגלם שבמנות, כמו קוניאק אפרסק, ג'ין אמרנה, ווייט קקאו מרטיני, ארק סלרי מלון, ג'סמין סברס, מרגריטה חריפה, מאצ'ה ג'ין ונגרוני מפורק. את תפריט היין אצרה הסומליירית מאי ברזילי.
את המקום עיצב מור אבידן, שאחראי על העיצוב של כל מקומות הבילוי של האחים, ובקיר המרכזי ליד הבר מתנוססת יצירה של האומן רמי מאירי, שצייר את שדרות רוטשילד בסגנון התל אביבי הייחודי שלו. במסדרון המוביל לשירותים מוצגות עוד יצירות של מאירי.
O. רוטשילד 45, תל אביב. ראשון-רביעי 19:00-24:00, חמישי-שבת 19:00-02:00
