לראשונה: נתח טנדרלוין מוגש במסעדה. יפו תל אביב
לרגל חגיגות 11 שנים למסעדה, חיים כהן נחוש לחדש ולעדכן ובכך מסעדת יפו תל אביב הופכת להיות הראשונה בישראל שמגישה מנת גורמה של נתח טנדרלוין תוצרת רידיפיין מיט. הנתח החדש מאופיין בנראות בשרית, אחוזי חלבון גבוהים, עסיסיות וטעמים עדינים. היא תוגש במסעדה על קרם ארטישוק ירושלמי וראגו פטריות.

יפו תל אביב. יגאל אלון 98, תל אביב יפו. טלפון: 03-6249249

ארוחת טעימות, יאוזה
המסעדה האסייתית משיקה ארוחת טעימות מותאמת ל-2 וכוללת 9 ממנות: 2 סלטים לבחירה, 5 מנות ראשונות, בחירה של 2 רולים כעיקריות וקנקן שירטאקי ג'ונגאמי קר/חם. מחיר הארוחה: 298 שקלים (לזוג).

יאוזה. איינשטיין 10, תל אביב יפו. טלפון: 03-6579080

ארוחת טעימות_ יאוזה (צילום: יריב אלדד)
ארוחת טעימות יאוזה | צילום: יריב אלדד

חגיגה מקסיקנית מיוחדת, תמנע
שף ניר מסיקה ישיק במסעדתו תפריט טעימות ייחודי, כולו על בסיס טקילה PATRÓN. התפריט, שכולו בהשראת מסע מעורר השראה של השף למקסיקו יוגש בתאריכים 5-8/12 ויכלול מנות כמו תפוח מותסס - קרם יוזו, זוטא לבנה, וויניגרט תפוחים, ליים, קונסומה סלרי וספרת יוגורט; אוכף טלה - קרם שום שחור, מולא, פריחולס ופנצ'טה טלה; סשימי דג ים - פיקו דה גאיו, קרם דאשי, קרם גוואקמולה, צ'יצ'ארון, גאספצ'ו עגבניות ודאשי וקוקטיילים כמו Mexican 61 - PATRÓN סילבר, מנגו, חלפיניו, ליים ומרטיני מבעבע; Desperado - PATRÓN רפסודו, קפה ואגבה; ועוד. מחיר הארוחה 395 שקלים לא כולל שתייה, ומחירי הקוקטיילים נעים בין 62-64 שקלים.

תמנע. לילינבלום 24, תל אביב יפו. טלפון: 077-9979777

טאקו שרימפס_תירס בוסר silver_stormy-קוקטייל (צילום: איתמר גינבורג)
חגיגה על בסיס טקילה PATRÓN | צילום: איתמר גינבורג

פסטיבל חורף, גליל מערבי
פסטיבל חורף זמן גליל מערבי יוצא לדרך בפעם ה-11, בתאריכים 15-17.12 קצת לפני חנוכה וכריסמס, וכמו בכל שנה יכלול שיתופי פעולה מיוחדים, ארוחות חגיגיות, סיורים, טעימות ופעילויות לכל המשפחה.

לתכניה המלאה והזמנת מקומות

תפריט חדש בדלידה, תל אביב
המסעדה החלוצית בשוק לוינסקי חוגגת עשור ולכבוד המאורע השפים של המקום, ג'ייק סייטוביץ' וחמודי אבולעפיה, רקחו תפריט חורפי ברוח "מטבח ערבי אירופאי" עם מנות כמו שיפוד שקדי טלה עם לאבנה שום, תערובת פלפלים חריפים ומתוקים, חמאה חומה ובצל מוחמץ (44 שקלים); אנילוטי עם חמאת זעתר ועגבניות (67 שקלים), טליוליני דג בקרם עגבניות צלויות, צלפים, אנשובי ופלפל חריף (98 שקלים), פילה דג ים על ריזוטו בורגול ותרד שחור (145 שקלים) ושיפוד נתח בשר על תבשיל של עדשים וירקות, ציר בקר ורכז רימונים (145 שקלים).

דלילדה. זבולון 7, תל אביב יפו.

Dalida  (צילום: נועם פריסמן)
שף חמודי אבולעפיה | צילום: נועם פריסמן

סניף חדש ל-Fat Vinny, כרמיאל
רשת הדיינרים האיטלקיים מגיעה לכרמיאל עם פתיחת הסניף השביעי שלה. גם במסעדה החדשה יעמוד טאבון גדול  ויוגשו פסטות טריות, סלטים טריים וגלידה בייצור עצמי.

פאט ויני, ביג כרמיאל. טלפון: 077-9386242

פיצה_ פאט ויני (צילום: אסף קרלה)
פיצה_ פאט ויני | צילום: אסף קרלה

תפריט חורף ב-mena
ינון אל על יצר מנות חדשות לכבוד החורף: פפרדלה עם ראגו בשר וירקות שורש בבישול ארוך, קונפי עגבניות שרי, יין אדום, פרמז׳ן וחמאה (89 שקלים), מחבת קלמרי, רוטב פלפל צ׳ומה, גרגרי חומוס, בייקון טלה ומחמצת קלויה (102 שקלים) ועוד.

mena. הירקון 88, תל אביב יפו

mena  (צילום: איתמר גינבורג)
mena | צילום: איתמר גינבורג

עשור למסעדת וונג
המסעדה בבעלות קבוצת ZESUSHI מציינת 10 שנות פעילות ולכבוד המאורע משלבת בתפריט מנות מיוחדות שיוגשו עד אמצע דצמבר. בין המנות:  לברק מטוגן קריספי בציפוי ג'ינג'ר –למון גראס-צ'ילי לצד סלט פפאיה, רוטב נאם צ'וק ואורז יסמין (115 שקלים); 4 יחידות עלי גפן במילוי בשר בקר וטלה עסיסי עם למון גראס, ג'ינג'ר ואבקת קארי מוגשות עם יוגורט ג'ינג'ר-תפוז-צ'ילי (54 שקלים) ובאן מטוגן עם גלידת וניל, רוטב שוקולד ובוטנים בקרמל (48 שקלים).

וונג. רוטשילד 15, תל אביב יפו

וונג (צילום: דוד מויאל)
באן מתוק בוונג | צילום: דוד מויאל