N12
פרסומת

קונים "בשר טרי" בסופר? תחשבו שוב

בעולם נהוג ליישן רק בשר טרי, ובארץ עושים זאת גם עם בשר קפוא. בחודש ספטמבר האחרון נכנס לתוקף חוק לפיו מותר למכור בשר כזה רק אם הוא ארוז מראש ונכתב עליו שהוא בשר מעובד שהופשר, אלא שבדיקה מעלה שבניגוד לחוק ברשתות השיווק מוכרים בשר מיושן שהוקפא ללא ידיעת הלקוחות וללא כל מדבקה או סימון. צפו בתיעוד המטריד

לי נעים - לא לשימוש
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

מחברת "שופרסל" נמסר בתגובה כי "ככל שישנה סטייה מהנוהל, הרי שמדובר באירוע נקודתי שייבדק ויטופל מיד".

מחברת "יינות ביתן" נמסר בתגובה: "אם ישנן תקלות נקודתיות כפי שעולה מבדיקתכם, אנו נפעל לטפל בהן".