N12
פרסומת

יס נגד סלקום: "פועלים נגדנו"

בחברת הטלוויזיה בלווין "יס" טוענים כי בחברת "סלקום" חותכים כבלים שלהם ומנתקים במכוון לקוחות שלהם מהשירות. "יס" שלחו מכתב למנכ"ל משרד התקשורת בו ביקשו להטיל סנקציות על החברה בגין פעולות לא חוקיות. ב"סלקום" טוענים בתגובה: "ביס לחוצים משירותי הטלוויה החדשים של סלקום"

עמרי ברק -ישן
חדשות
פורסם:
"גרימת נזק לתשתיות 'יס'"
צילום: פלאש 90
הקישור הועתק
"גרימת נזק לתשתיות 'יס'"
"גרימת נזק לתשתיות 'יס'" | צילום: פלאש 90

חברת הטלוויזיה בלווין "יס" שלחה היום (רביעי) מכתב למנכ"ל משרד התקשורת שלמה פילבר בו מאשימים את חברת "סלקום" בפעולות ונדליזם נגד תשתיות של החברה ופעולות אנטי תחרותיות מול יס. לפי טענות "יס", בסלקום נוהגים לנתק לקוחות מכבלי ההזנה של "יס" תוך השחתתם והסבת נזקים כבדים.

במכתב שנשלח ממחלקת הייעוץ המשפטי מתוארים לכאורה מעשי ונדליזם של אנשי חברת סלקום. על פי המקרים המתוארים במכתב עולה כי עובדי חברת "סלקום" נהגו לנתק במספר מקרים את הלקוחות מתשתית הלוויין של "יס" וחיבורם לתשתית "סלקום" תוך גרימת נזק רב לתשתיות חברת "יס".

סלקום בתגובה: "הטענות מופרכות"
מפחדים מסלקום TV? | צילום: רויטרס, חדשות

במכתב מתואר מקרה נוסף לפיו מנעה חברת "סלקום" את ההתקשרות עם מוקד חברת "יס" דרך שירותי הטלפון של "סלקום". בחברה אף צירפו העתק של פוסט של לקוחה בפייסבוק המספרת כי "סלקום" חסמו את האפשרות ליצור קשר עם מוקד החברה.

מסלקום נמסר בתגובה: "יס שננטשת על ידי לקוחותיה לחוצה מהצלחתה של סלקום tv".

בחודש יוני האחרון דווקא "סלקום" היו אלו שהגישו תלונה נגד "בזק" בטענות דומות. לטענת "סלקום", בחברת "בזק" ניתקו את קווי התקשורת שחיברו את הקריה בתל אביב.