הוזלת המוניות מנתב"ג שוב מתעכבת
נהגי תחנת המוניות "הדר" הצביעו נגד ההסכם שהושג עם חברת "גט טקסי" סביב שירות ההסעות מנתב"ג - דבר שמקפיא את ההוזלה המתוכננת. הנהגים דחו את הסיכום, שצפוי היה להוריד את תעריף הנסיעה ב-31%, לאחר שבעבר שבתו וסירבו להסיע נוסעים במחאה על המהלך המתוכנן



הוזלת המוניות מנתב"ג תקועה: נהגי המוניות של חברת מוניות "הדר" הצביעו הערב (מוצ"ש) סופית נגד ההסכם עם חברת "גט טקסי". משמעות הדבר הינה שההוזלה המוניות מנמל התעופה שאמורה הייתה להיכנס לתוקפה ביום שני, בשיעור של 31%, מוקפאת.
רק אתמול דווח כי הושג הסדר בין החברות, לאחר שנהגי "הדר" פתחו בשביתה, סירבו להסיע נוסעים ואף חסמו את דרכם של נהגי מוניות אחרים. הנהגים מחו על החלטת החברות להפחית ממחיר הנסיעה את אותם 31% ממחיר הנסיעה, מה שלטענתם יגרור פגיעה בפרנסתם.
הסכסוך בין "הדר" ו"גט" החל לאחר שבמכרז החדש לשירותי מוניות זכתה מוניות הדר בשותפות עם חברת גט, אך שתי החברות לא הצליחו להסכים על שיתוף פעולה ביניהן. בעקבות הסכסוך, שגרם לעיכוב בהוצאתו לפועל של מכרז המוניות מנתב"ג, כינסו ביום חמישי מנכ"ל רשות שדות התעופה יעקב גנות ומנהל נתב"ג שמואל זכאי פגישה דחופה.
מוקדם יותר השבוע הודיעו ברשות שדות התעופה כי כל מונית תורשה לאסוף נוסעים מנמל התעופה וכי בעיתות עומס תעמיד הרשות לטובת הציבור הסעות בחינם כדי לצאת מהנמל. עם זאת, הצעה זו הורדה מהשולחן עם ההסכמה בין שתי החברות - שכעת, כאמור, פוצצה.
