מרשת "אגאדיר" נמסר בתגובה: "הרשת מקפידה על איכות ובטיחות המזון בכל סניפיה כבר למעלה מ-20 שנה. הבדיקה נערכה בסניף אחד ובשעות הבוקר, בטרם פתיחת המסעדה ובטרם הושלמה ההיערכות לצורך פתיחתה. לכן, הממצאים שנמצאו אינם משקפים את מצב המסעדה והמזון שמוגש לקהל. הרשת מחייבת את עובדיה לפעול לפי נְהלים ברורים בקשר לשמירה על איכות ובטיחות המזון ומבצעת ביקורות שוטפות. ככל שמזוהה חריגה מהנוהל, היא מטפלת בכך באופן מיידי".

מרשת "מקדונלד'ס" נמסר בתגובה: "מקדונלד'ס היא היחידה שמשתמשת בשמן קנולה איכותי ונדיר, העמיד ביותר בעולם נגד חמצון והתפרקות. אין קשר בינו לבין שמנים לשימוש ביתי. מקדונלד'ס פועלת על פי סטנדרטים מחמירים ביותר לשמירת איכות השמן המקובלים בעולם: מילוי רציף של שמן חדש כל יום כך שבכל יום מוחלף שליש מכמות השמן, סינון פעמיים ביום ובדיקה יומית על ידי מדיד אלקטרוני הקובעת אם השמן ראוי לשימוש ע"פ תקן אירופי. מדי שבועיים מוחלף כל השמן. בדיקת השמן היומית ביום הביקור שנשלחה אליכם מראה שהשמן היה תקין לחלוטין". 

מרשת "בורגרים" נמסר בתגובה: "הרשת חרתה על דגלה שמירה והקפדה על נוהלי איכות ובטיחות מזון באופן המחמיר ביותר. הרשת תבדוק את הנושאים השונים אשר עלו בכתבתכם, ותטפל במידת הצורך, באופן מיידי, במלוא הממצאים".