וואטסאפ משיקה דרך חדשה ומהירה לדווח על באגים – פשוט על ידי ניעור הטלפון
האפשרות החדשה, הזמינה בשלב ראשון למשתמשי גרסת הבטא באנדרואיד, כוללת צילום מסך אוטומטי שניתן להסרה, ושומרת על פרטיות המשתמשים, באמצעות חסימה של האזורים "הרגישים" באפליקציה. המטרה: לעודד דיווחים מהירים יותר ולשפר את היציבות והאמינות של וואטסאפ

אפליקציית וואטסאפ משיקה פיצ’ר חדש המאפשר למשתמשים לדווח על תקלות או לשתף משוב בקלות, באמצעות ניעור קל של המכשיר. המהלך הוא חלק מסדרה של שיפורים בתהליך הדיווח על באגים, כמו היתקעות או קריסה של האפליקציה, במטרה להפוך אותו לפשוט ומהיר יותר. במקום לנווט דרך עמודי ההגדרות, משתמשים יכולים כעת להפעיל את מסך הדיווח מידית בתנועה אחת.
האפשרות החדשה מצטרפת לקיצורי הדרך הקיימים בעמוד העזרה ובהגדרות הראשיות, ומיועדת לפשט את חוויית הדיווח ולהגביר את כמות המשוב שוואטסאפ מקבלת מהמשתמשים. כאשר מתרחשת תקלה – למשל בעת צפייה בערוצים – ניתן פשוט לנער את המכשיר. אז מופיעה הודעה המציעה להמשיך בתהליך הדיווח, והאפליקציה מצלמת אוטומטית צילום מסך (שניתן להסיר במידת הצורך) ומפנה את המשתמש לטופס שבו ניתן לתאר את הבעיה בפירוט.


בוואטסאפ מדגישים כי נשמרת פרטיות המשתמשים: צילומי מסך לא יילקחו מאזורים רגישים כמו תמונות פרופיל, כדי למנוע שיתוף לא רצוי של מידע אישי. נוסף על כך, ניתן לבטל את האפשרות בכל עת דרך הגדרות הדיווח על באגים.
הפיצ’ר החדש, הזמין בשלב ראשון למשתמשי גרסת הבטא באנדרואיד (גרסה 2.25.34.6), גם בישראל, צפוי בהמשך להגיע לכל משתמשי הבטא ולאחר מכן לקהל הרחב.