עובדי חברת הקרקע האירופית קוראים: "אל תחדשו את הטיסות לישראל"
האיגודים המייצגים את עובדי שירותי הקרקע של "בריסל איירליינס" קראו לשחרר את עובדי שירותי הכבודה "עד שיופסק רצח העם בעזה ובגדה המערבית". גם עובדי כבודה של החברה הצרפתית "אליזיה" מסרבים לעבוד עבור אל על. "לפעמים אי אפשר למצוא את המילים לתאר את הטירוף הזה"
מערכת mako חופש
makoפורסם:

חברת התעופה הבלגית "בריסל איירליינס" צפויה לחזור לטיסות לישראל ביום רביעי (13 באוגוסט), אבל נתקלת בהתנגדות חריפה מצד האיגודים המייצגים את עובדי שירותי הקרקע שלה - Alyzia, שדורשים לשחרר את עובדי שירותי הכבודה מתפקידם "מסיבות מוסריות".
הם קראו לחברת התעופה "לא לחדש את הטיסות עד שיופסק רצח העם בעזה ובגדה המערבית". "בריסל איירליינס", חלק מקבוצת לופטהנזה הגרמנית, הגיבה בתגובה כי טיסותיה יופעלו "על ידי צוותים מתנדבים".

לדברי האיגודים, יש לתת לעובדי "אליזיה" את האפשרות לבחור האם הם רוצים להשתתף בטיפול במזוודות ובמטען בטיסות לישראל וממנה. "כאיגוד, נתמוך באנשים האלה", אמר אחד הנציגים.
מקבוצת לופטהנזה נמסר: "אנו מתרגשים מחידוש הטיסות של בריסל איירליינס לישראל החל מיום רביעי הקרוב, 13.8".
מצאתם טעות לשון?
