N12
פרסומת

גל ההתייקרויות: חברה נוספת מעיזה להעלות מחירים

יבואנית המזון ליימן שליסל תייקר את מוצריה בכ-5% • החברה מייבאת בעיקר מה שמכונה "מוצרי קופה", בהם מנטוס, לואקר וסניידרס • החברה: "המגמות העולמיות והמשבר המתמשך שחווים יצרנים בכל העולם בשל מגפת הקורונה מציב אתגרים קשים"

מעיין פרתי
פורסם:
סדרת טבלאות השוקולד של לואקר
סדרת טבלאות השוקולד של לואקר | צילום: יח"צ חו"ל, יחסי ציבור
הקישור הועתק

יבואנית המזון ליימן שליסל מעלה את מחירי מוצריה בכ-5% - כך פורסם הערב (שלישי) ב"תוכנית חיסכון". בין המותגים שמייבאת החברה: מנטוס, פילסברי, לואקר וטורטינה.

המוצרים שמתייקרים הם בעיקר מה שמכונה "מוצרי קופה" - מנטוס: מסטיקים וסוכריות, פילסברי: תערובת לעוגה, לואקר: מגוון מוצרים מוצרי טורטינה, סוכריות יוגוטה, מוצרי סניידרס ועוד.

אתמול דיווחנו על התייקרות נוספת שצפויה להגיע בקרוב למוצרי הטואלטיקה. חברת שסטוביץ, האחראית על ייבוא מאות מוצרים אהובים בתחומי המזון, הניקיון והטואלטיקה, הודיעה לרשתות השיווק על עלייה של עשרות אחוזים במוצרים רבים. 

גם חברת סנו הישראלית מתכוונת להעלות מחירים לצרכנים בקרוב, אחרי שהעלתה אותם לשוק המוסדי.

מליימן שליסל נמסר: המגמות העולמיות והמשבר המתמשך שחווים יצרנים בכל העולם בשל מגפת הקורונה, מציבים אתגרים קשים הנוגעים בעיקר לעלויות חומרי הגלם ולשרשרת האספקה. בכל השווקים ניכרות עליות מחירים משמעותיות. ליימן שליסל עושה כל מאמץ בכדי לבלום עליות אלה וסופגת בעצמה את מרבית העליות. בשלב זה אנחנו נאלצים להעלות מחירים של חלק מהמוצרים.