מנכ"לית חדשה לחברת המשלוחים וולט בישראל: ליאור אשכול תעמוד בראש וולט המקומית, ובכך תחליף את אמרי גלאי, שכיהן כמנכ"ל מאז 2018, אז החלה וולט את פעילותה בישראל. גלאי מונה לתפקיד ניהולי אחר בחברה, הפעם באירופה, שם יהיה אחראי על פעילות החברה בכ-10 מדינות.

לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות

בעברה עבדה אשכול (34) בחברת פרוקטר אנד גאמבל כמנהלת מותג. בהמשך סיימה את לימודי ה-MBA בהרווארד, כשאת תקופת ההתמחות ביצעה בחברת אמאזון בסיאטל. לאחר הלימודים עברה לניו יורק והחלה את תפקידה במטה חברת WeWork. 

חברת וולט הוקמה בשנת 2014 בפינלנד, ומאז התרחבה ליותר מ-20 ערים מרכזיות בעולם. עד היום מרכז פעילותה של וולט ישראל היה בתל אביב, רמת גן, גבעתיים, הרצליה, כפר שמריהו, רמת השרון, כפר סבא, רעננה, הוד השרון, חולון, ראשון לציון, פתח תקווה, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה, יהוד, בת ים ונתניה.

וולט החלה את פעילותה בת"א עם 26 מסעדות, וכיום פועלת עם למעלה מ-1,500 בתי עסק.

וולט (צילום: כדיה לוי, גלובס)
וולט | צילום: כדיה לוי, גלובס

קפיצת מדרגה בפעילות דווקא בזמן משבר כלכלי

נזכיר כי וולט היא אחת משתי חברות המשלוחים שנהנו מתקופת הקורונה באופן שאיפשר להן לבצע קפיצת מדרגה בפעילותם דווקא בזמן משבר כלכלי. תחום משלוחי האוכל בישראל, שהפך פופולרי במיוחד עקב מגבלות הקורונה, נשלט על ידי שתי חברות שמהוות חלק מקבוצות בינלאומיות: וולט ותן ביס. 

שתי החברות הפכו - בזכות המגבלות שהוטלו בשל משבר הקורונה - לעורק מרכזי לצריכת אוכל ממסעדות עבור ציבור הולך וגדל. כך, בחסות המגפה, הן הרחיבו את הפריסה הגיאוגרפית שלהן ואת מצבת כוח האדם, והגדילו את ההכנסות. שליחים עובדי וולט נחשבים בחברה ל-"שותפים", ומשום כך לא זוכים לתנאים סוציאליים המקובלים בקרב שכירים בישראל.

אשכול מסרה עם מינויה כי: "אני נרגשת להיכנס לתפקיד משמעותי זה בתקופה המורכבת שאנו נמצאים בה. אני מצטרפת לצוות של אנשים מוכשרים שהביאו לישראל שירות ייחודי, יעיל ובסטנדרט בינלאומי. אין ספק שמדובר באחריות גדולה ואפעל להמשיך לספק חווית שירות ממוקדת לקוח עבור כלל השותפים שלנו, בייחוד בימים לא פשוטים אלו״.

הכתבה פורסמה במקור בגלובס