N12
פרסומת

רשת פארם חדשה נפתחה בארץ - והיא זולה ממה שהתרגלנו

עם סניף ראשון ברמת גן ומשלוחים לכל הארץ - רשת ביג ברנדס החדשה מייצרת תחרות אמיתית לרשתות הגדולות • ביג ברנדס מבטיחה מחירים זולים במיוחד, ולפחות כרגע היא עומדת במילה שלה • הזעזועים בשוק הזה גורמים אפילו לסופר פארם לעשות חשיבה מחדש

מעיין פרתי
פורסם:
הקישור הועתק

עוד תחרות לסופר פארם: מעת לעת אפשר לשמוע הבטחות למבצעים והוזלות מחירים ברשתות הפארם, אבל כשמגיעים לקופה מגלים שההבטחות האלה רחוקות מהמציאות. רשת חדשה שנפתחת בימים אלו בישראל מניפה בדיוק את דגל המחירים האטרקטיביים, אך האם היא עומדת בציפיות?

מחסני "ביג ברנדס" הקימו בימים אלו סניף ראשון ברמת גן. רוב המוצרים של החברה מיובאים בייבוא מקביל מחו"ל, בדומה לרשת גוד פארם שעובדת בעיקר בשיטה זו, ואשר הצליחה עד כה להוזיל את מחירי המוצרים בסניפיה.

אז איך המחירים?

חוט דנטלי

ביג ברנדס – 10 ₪

גוד פארם- 10 ₪

סופר פארם 15 ₪

בי 17.9 ₪

ליסטרין – 500 מ"ל

ביג ברנדס  12.9 ₪

גוד פארם 14.9 ₪

סופר פארם 24.9  ₪

משחת שיניים – קולגייט 100 מ"ל

ביג ברנדס   8.9 ₪

גוד פארם 10 ₪

בי 15.9 ₪

סופר פארם 17.5 ₪

פנטן 700 מ"ל

ביג ברנדס  12.9 ₪

גוד פארם 17 ₪

בי 17.9  ₪

סופר פארם 24.9 ₪

דאודורנט לגבר או אישה עם ג'ל

ביג ברנדס  9.9

גוד פארם 13.9

סופר פארם 19-29

לאחר פתיחת הסניף הראשון שואפת הרשת להתרחב לסניפים נוספים. בינתיים הם השיקו אתר אינטרנט, שמספק משלוחים לכל הארץ, ומי שגר קרוב יכול להגיע לאסוף.

במקביל לפתיחת הרשת החדשה, גם רשת סופר פארם מנסה להמציא את עצמה מחדש ולא נשארת אדישה לתחרות. עכשיו משיקים שם מוצרים חדשים, ממזון מוכן ועד טיפולי יופי והזרקות. מה שבטוח, כל מתחרה יכולה להרעיד את שוק הפארם שמגלגל 6  מיליוני שקלים בחודש – והלקוחות רק מרוויחים.