איך תשמרו על הפירות והירקות שלכם טריים גם בקיץ? הגענו אל השף שחר לוי כדי ללמוד את כל הטריקים והסודות.

לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות

בצל – לארוז כל בצל בנפרד בנייר עיתון ולשמור במקום קריר ואפל

תפוח אדמה – ניתן לשמור ביחד עם תפוחי עץ להארכת חיי המדף

פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה – להניח גבעולים בכוס מים ולשמור במקרר או בטמפרטורת החדר

חסה – לעטוף בנייר סופג ולהכניס לקופסה סגורה במקרר

עגבניה ומלפפון – לשמור מחוץ למקרר ולהרחיק את המלפפונים מהעגבניות

אבוקדו – אם רוצים לשמור אבוקדו חתוך, יש למרוח עליו שמן זית או מיץ לימון למניעת השחרה

פרי הדר – לשמור מחוץ למקרר

בננה – לעטוף עם נייר כסף את ראש הבננה. בננה שמתחילה להרקיב – להכניס למקפיא