הסודות של השפים לשמירה על טריות הפירות והירקות
כך תאריכו את התוקף של האבוקדו, תמנעו מהבננות מלהירקב - והטריק המפתיע ששומר על עגבניות ומלפפונים • פנינו לשף שחר לוי כדי ללמוד את תורת הפירות והירקות

תכנית חיסכון
פורסם:
איך תשמרו על הפירות והירקות שלכם טריים גם בקיץ? הגענו אל השף שחר לוי כדי ללמוד את כל הטריקים והסודות.
בצל – לארוז כל בצל בנפרד בנייר עיתון ולשמור במקום קריר ואפל
תפוח אדמה – ניתן לשמור ביחד עם תפוחי עץ להארכת חיי המדף
פטרוזיליה, בזיליקום, כוסברה – להניח גבעולים בכוס מים ולשמור במקרר או בטמפרטורת החדר
חסה – לעטוף בנייר סופג ולהכניס לקופסה סגורה במקרר
עגבניה ומלפפון – לשמור מחוץ למקרר ולהרחיק את המלפפונים מהעגבניות
אבוקדו – אם רוצים לשמור אבוקדו חתוך, יש למרוח עליו שמן זית או מיץ לימון למניעת השחרה
פרי הדר – לשמור מחוץ למקרר
בננה – לעטוף עם נייר כסף את ראש הבננה. בננה שמתחילה להרקיב – להכניס למקפיא
מצאתם טעות לשון?