N12
פרסומת

חברת אמדוקס הודיעה: נאפשר לעובדים לעבוד יום אחד בשבוע מהבית‎

אמדוקס תאפשר לעובדיה בארץ ובחו"ל לעבוד יום אחד בשבוע מהבית. "המהלך מגיע לאחר ניתוח עמוק של שוק העבודה וכחלק ממחויבות ארגונית עמוקה לשים את העובדים שלנו במרכז ולפעול לטובתם", אמר מנכ"ל קבוצת אמדוקס, שוקי שפר

עמרי ברק
עמרי ברק
החדשות12
פורסם: | עודכן:
עובדים הולכים ברחוב מול משרדי אמדוקס בתל אביב
צילום: יוסי זמיר פלאש 90
הקישור הועתק

יום עבודה אחד בשבוע - מהבית: אמדוקס תאפשר לאלפי עובדיה ברחבי העולם, כולל בישראל, יום עבודה בשבוע מהבית - כך הודיעה היום (רביעי) חברת ההייטק. המהלך מגיע לאחר מחקר מעמיק של צרכי העובדים וניתוח של שוק העבודה העתידי שביצעו בחברה.

בחברה נימקו את ההחלטה במשאלים שנעשו בקרב עובדי הקבוצה ברחבי העולם, מהם עלה באופן מובהק כי האפשרות לגמישות בעבודה, יוצרת תחושות חיוביות באשר ליחסים עם הממונים, מפתחת מחויבות גבוהה של העובדים למקום העבודה ושביעות רצון כללית גבוהה יותר.

עובדים בהייטק
יום עבודה פחות במשרד | צילום: shutterstock By g-stockstudio, shutterstock

"המהלך מגיע לאחר ניתוח עמוק של שוק העבודה הגלובלי וכחלק ממחויבות ארגונית עמוקה לשים את העובדים שלנו במרכז ולפעול לטובתם", אמר מנכ"ל קבוצת אמדוקס, שוקי שפר. "אנו בוחנים כל העת כיצד ניתן לשפר את חווית העובד, את רווחתו ואת סביבת העבודה כך שתהיה גמישה, מטפחת ומעצימה. אנו מאמינים כי היכולת לבחור יום עבודה מהבית יש בה כדי לקדם אותנו כמעסיק בכל המישורים הללו".

"המשאב החשוב ביותר לאמדוקס הוא ההון האנושי שלה. אמדוקס משקיעה משאבים רבים בפיתוח תוכניות וסביבת עבודה שתטיב עם העובדים ותאפשר להם למצות את הפוטנציאל האישי והמקצועי שלהם בארגון וכאינדיבידואלים," מסרה יהודית ימפולסקי, סמנכ"ל משאבי אנוש של אמדוקס.

"מחקרים גלובליים הוכיחו כי יום אחד בשבוע של עבודה מהבית יכול לשפר את חוויית העובדים ואת האיזון בין עבודה לפנאי. כתוצאה מכך, הפריון בעבודה עולה ואיכות החיים גבוהה יותר," הוסיפה.