N12
פרסומת

סקר: הציבור מאמין לאשכנזי - לא לברק

סקר חדש שנערך בעקבות המתיחות בין שר הביטחון לרמטכ"ל קובע כי הרוב המוחלט של הציבור תומך בעמדתו של אשכנזי. רק 2% מהנשאלים אמרו כי הם מאמינים לברק

חדשות
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק
אהוד ברק גבי אשכנזי
עימות ביטחוני. ברק מול אשכנזי | צילום: חדשות 2

סקר חדש מעיד על ירידה חדה במעמדו של שר הביטחון אהוד ברק בעיני הציבור.

בעקבות המתיחות בין לשכת ברק ללשכתו של הרמטכ"ל גבי אשכנזי ערך מכון "פאנלס" סקר מיוחד עבור ערוץ הכנסת. 76% מהמשתתפים הודו כי הם מאמינים לעמדתו של אשכנזי, ואילו 2% בלבד צידדו בברק.

הרמטכ"ל, כך עולה מהסקר, נהנה מתמיכה רבה בקרב הישראלים. "כהונתו של גבי אשכנזי החזירה את הביטחון", העידו 85% מהנשאלים. 

במקביל נמשכת הסערה בצמרת הביטחונית סביב "מסמך גלנט" שנחשף לראשונה בחדשות 2. הבוקר הגיעו חוקרים מצוות החקירה המיוחד שמונה לחקור את הפרשה המביכה, למשרדו של היועץ האסטרטגי אייל ארד, שלוגו משרדו הופיע על המסמך לכאורה. אחד החוקרים יצא מהמשרד עם תיקים ומסמכים רבים, וככל הידוע עד כה לא התייצב איש להעיד או להיחקר בפני הצוות.

"מסמך גלנט" - סיקור מיוחד: