N12
פרסומת

חיל האוויר תקף 5 מטרות בעזה

כלי טיס של חיל האוויר תקפו הלילה 5 מטרות ברצועת עזה. תגובת צה"ל באה בעקבות רקטת קסאם שנפלה במוצאי שבת בדרום הארץ. צה"ל הטיל את האחריות על חמאס – "הוא הכתובת ועליו האחריות"

חדשות 2
חדשות
פורסם:
חיל האוויר תקף 5 מטרות. ארכיון
צילום: AP
הקישור הועתק
חיל האוויר תקף 5 מטרות. ארכיון
שוב תקיפה בעזה. אילוסטרציה | צילום: AP

כלי טיס של חיל האוויר תקפו במהלך הלילה (א') ארבע מטרות בצפון רצועת עזה ומטרת טרור נוספת בדרום הרצועה. התקיפות באו בתגובה לירי רקטה לעבר ישראל אמש.

מדובר צה"ל דווח כי כל כלי הטיס שבו בשלום לבסיסם לאחר שזוהו פגיעות מדויקות במטרות. התקיפה בוצעה בתגובה לירי רקטת קסאם שבוצע לעבר מערב הנגב אתמול בערב, סמוך לשעה 22:00. הירי לא גרם לנפגעים או לנזק.

בצה"ל הטילו אחריות על הירי על ארגון החמאס השולט ברצועה "הוא הכתובת ועליו האחריות", כך נכתב בהודעה. התקיפה התבצעה 48 שעות אחרי התקיפה הקודמת ברצועה, בלילה שבין חמישי לשישי, אז הותקפו חמש מטרות טרור ברצועה בעקבות ירי לעבר ישראל כמה שעות קודם לכן. גם במקרה הקודם, לא היו נפגעים או נזק לצד הישראלי.