N12
פרסומת

פיגוע ירי בשומרון: שני נערים נפצעו קל

שני נערים בני 17 ו-18 נפצעו הערב קל ואדם נוסף מוגדר נפגע חרדה בפיגוע ירי שאירע סמוך ליישוב מעלה לבונה שבשומרון. הנערים דיווחו על ירי שבוצע לעבר המכונית שבה נסעו. הם פונו לבית החולים שערי צדק בירושלים. כוחות של צה"ל סורקים את האזור

פורסם: | עודכן:
לוחמים בחברון. ארכיון
חברון | צילום: רויטרס
הקישור הועתק
לוחמים בחברון. ארכיון
פיגוע ירי בשומרון, ארכיון | צילום: רויטרס

פיגוע ירי הערב בשומרון: פלסטינים פתחו בירי לעבר מכונית ישראלית שנסעה ליישוב מעלה לבונה הסמוך לאריאל. כתוצאה מהירי נפצעו קל שני אזרחים ישראלים שישבו ברכב. אדם נוסף מוגדר נפגע חרדה. השניים פונו לבית החולים שערי צדק בירושלים לקבלת טיפול רפואי.  

מחקירה ראשונה של כוחות הביטחון עולה שהשנים עשו את דרכם ליישוב מעלה לבונה שבשומרון, כאשר במהלך הנסיעה נפתחה לעברם אש. כוחות של צה"ל בפיקוד המרכז הגיעו למקום הירי ופתחו בסריקות לאיתור היורים, אולם נכון לשעה זו לא אותרו חשודים בירי.

מבית החולים שערי צדק נמסר כי שני נערים בני 17 ו-18 הגיעו לחדר המיון עם פציעות בגפיים. לדברי הצווות הרפואי הפציעות נגרמו מרסיסים, אך מצבם מוגדר קל והם צפויים להשתחרר תוך זמן קצר.

מוקדם יותר הערב יודו אבנים לעבר מכונית ישראלית שנסעה בסמוך לכפר חירבת א-דוויר שמצפון לחברון.איש לא נפגע בתקרית זו, אבל נזק נגרם למכונית.