N12
פרסומת

12 מתנחלים נעצרו בעקבות עימותים עם שוטרים

כוחות משטרה וחיילים שהגיעו לפנות 3 מבנים לא חוקיים בהתנחלות עוז ציון בגוש שילה נתקלו באלימות קשה. 12 מתנחלים, 6 גברים ו-6 נשים, בהם גם 7 קטינים, יידו לעברם אבנים ותקפו את השוטרים שהגיעו ללא אמצעי מיגון אישיים. החשודים במעשה הועברו להמשך חקירה במשטרה

משה נוסבאום
פורסם:
הקישור הועתק

12 מתנחלים נעצרו לפנות בוקר בשל עימותים אלימים עם שוטרים וחיילים במהלך פינוי של שלושה מבנים לא חוקיים ארעיים בהתנחלות "עוז ציון" שבגוש שילה. השוטרים שהגיעו לזירה לא היו מצוידים באמצעים לפיזור הפגנות וללא אלות.

במשטרת מחוז ש"י אומרים כי במהלך הפינוי נחשפו השוטרים ליידוי אבנים מאסיבי, גם בכבישים המובילים למקום, וגם סמוך למבנים עצמם. 12 החשודים מתחלקים לשישה גברים ושש נשים, כשבין העצורים גם שבעה קטינים החשודים ביידוי אבנים, תקיפת שוטרים, הפרעה לעובד ציבור והפרת צו שטח צבאי סגור.

החשודים הועברו להמשך חקירות במשטרה.