N12
פרסומת

עשרות חיילים בדרום לקו בקלקול קיבה

קלקול קיבה המוני בבית הספר למפקדי כיתות של זרוע היבשה: עשרות חיילים סובלים משלשולים ומכאבי בטן עזים, ככל הנראה בשל בעיות תברואה במחנה. חלק מהחיילים טוענים לטיפול לקוי מצד הצוות הרפואי. "זה מתפשט כמו מגיפה", סיפר אחד החיילים. מצה"ל נמסר כי הועברו הנחיות לשמירה על היגיינה ומניעת הידבקות

פורסם:
אילוסטרציה - למצולמים אין קשר לנאמר
צילום: ניר גל, דובר צה"ל, חדשות
הקישור הועתק
אילוסטרציה - למצולמים אין קשר לנאמר
עשרות חיילים בדרום לקו בקלקול קיבה. אילו | צילום: ניר גל, דובר צה"ל, חדשות

עשרות חיילים מבית הספר למפקדי כיתות של זרוע היבשה בדרום חלו בקלקול קיבה, ככל כנראה בשל בעיות תברואה במחנה. חיילים רבים פנו למפקדיהם בדרישה לטיפול וחלק מהם טוענים לטיפול לקוי מצד הצוות הרפואי.

"זה מתפשט ממש כמו מגיפה", אמר לחדשות 2 Online, חייל המשרת במקום. "זה התחיל בבודדים וזה כבר עשרות חיילים וזה הולך ונהיה גרוע יותר ואם לא יטפלו בזה זה יילך ויחמיר". חייל אחר שמשרת איתו ציין כי בשעות הצהריים הוא החל להרגיש רע: "אני לא יודעים בדיוק ממה זה נגרם". רוב החיילים סובלים משלשולים ומכאבי בטן עזים.

מדובר צה"ל נמסר בתגובה: "החיילים בבסיס מטופלים על ידי גורמי רפואה בהתאם למצב הרפואי וכן הועברו הנחיות לשמירה על היגיינה ומניעת הידבקות".

לפניות לכתב: Matanh@ch2news.tv