עימותים בגדה: "3 פלסטינים נפצעו"
המתיחות ביהודה ושומרון נמשכת: מאות מפגינים במספר מוקדים יידו אבנים לעבר כוחות הביטחון, הבעירו צמיגים ואף ניסו לחסום כבישים. טרם דווח על נפגעים מקרב כוחות הביטחון


"יום זעם" נוסף בשטחים: מספר עימותים פרצו היום (רביעי) בכמה מוקדים ביהודה ושומרון. הפלסטינים מדווחים על שלושה פצועים עד כה בהפרות הסדר באזור צומת יצהר וקלקיליה.
כוחות צה"ל הוזעקו גם לאל בירה הסמוכה לרמאללה, שם קבוצת מפגינים החלה להבעיר צמיגים ולחסום כבישף גם בחווארה נרשמו עימותים דומים.
בהפרת סדר סמוך לרמאללה מסתערבים עצרו מתפרעים. עימות גדול נרשם גם בגשר חלחול, לאחר שכמאה מפגינים הגיעו למקום והחלו בידויי אבנים מאסיבי. טרם דווח על נפגעים מקרב כוחות צה"ל.
שלשום בוצע ירי לכיוון עמדה של צה"ל הנמצאת סמוך למחנה הפליטים ג'ילזון הממוקם צפונית לרמאללה. מדובר צה"ל נמסר כי איש לא נפצע בעקבות הירי וכי לא נגרם נזק לרכוש.
בעמדה עצמה נמצאו תרמילים של כדורי רובה. בעקבות הירי על העמדה החלו כוחות צה"ל בסריקות נרחבות במרחב על מנת לאתר את הגורם לירי.
