חייל התמוטט ונפגע קשה באימון
במהלך אימון בסמוך להר קרן בנגב, התמוטט אחד החיילים מגדוד הסיור הבדואי כתוצאה ממכת חום. הוא פונה במצב קשה באמצעות מסוק לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. צה"ל פתח בבדיקת נסיבות האירוע


חייל צה"ל התמוטט אמש (שבת) במהלך אימון בדרום ופונה במצב קשה באמצעות מסוק לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. נסיבות המקרה עדיין נבדקות.
מפרטים ראשונים מחקירת האירוע עולה כי החייל, מגדוד הסיור הבדואי, סבל ממכת חום לאחר שהשתתף באימון בסמוך לבסיס הר קרן שבנגב.
במאי האחרון לוחם מיחידת אגוז התמוטט במהלך מסע שקיים עם חברי הצוות שלו במסגרת הכשרתם לתפקיד. על פי החשד, החייל נפגע ממכת חום אחרי שישה קילומטרים של הליכה. חובשים של צה"ל העניקו לו טיפול רפואי במקום ופינו אותו במצב קשה לבית החולים "זיו" שבצפת. במהלך הטיפול מצבו של החייל התייצב.
מדובר צה"ל נמסר בתגובה: "במהלך מסע רגלי חייל התמוטט, ככל הנראה עקב מכת חום. הוא נבדק ע"י פרמדיק בשטח, פונה להמשך טיפול רפואי בבית החולים זיו. הוא פונה בהכרה, המסע נמשך כרגיל, לא הוגדר עומס חום. פרמדיק וחפ"ק נכחו בשטח על פי הפקודות".

