פגז נחת במרכז רמה"ג, אין נפגעים
על רקע פגישת מנהיגי העולם לדון במשבר בסוריה, בישראל ממשיכים לקבל עדויות חיות להמשך קיומה של הלחימה. פגז תותח שזלג מסוריה התפוצץ בשטח ישראל וגרם לחסימתו של אחד מכבישי הצפון באזור הנפילה. איש לא נפגע בתקרית




פגז תותח התפוצץ הערב (ראשון) במרכז רמת הגולן. מדובר במקרה נוסף של זליגה מהמלחמה המתנהלת בסוריה. איש לא נפגע בתקרית.
הירי שבוצע היום הגיע למרחק גדול יותר מזליגות קודמות והוביל לחסימתו של הכביש הסמוך למקום הנפילה. כוחות צבא גדולים הוזעקו למקום.

בחודש אוגוסט האחרון הותר לפרסום כי אותרו שלושה מטעני חבלה סמוך למטולה שבגבול הצפון. המטענים פונו מהמקום מבלי לגרום לנזק או לנפגעים, והועברו לחקירה ממנה העלתה ההערכה כי היו אמורים לשמש לפיגועים בשטח ישראל. המטענים אותרו בתום חודש יולי, אז דיווח חקלאי לגורמי הביטחון כי מצא אותם במקרה בשטח הסמוך למטולה. הכוחות אספו את המטענים והעבירו אותם לחקירה.
במהלך החודש האחרון, התחזקה הערכה בקרב גורמים ביטחוניים לפיה המטענים הועברו מלבנון. בנוסף עלתה אפשרות שמדובר במטענים שנשלחו בידי אנשי חיזבאללה, שניסו להבריחם לישראל בכדי לבצע פיגועים בשטחה.