N12
פרסומת

"עשרות פיגועים מסוכלים בשבוע"

שר הביטחון אביגדור ליברמן סייר יחד עם הרמטכ"ל גדי איזנקוט בישוב היהודי בחברון וקיים בשטח הערכת מצב. "מערכת הביטחון עובדת קשה כדי שנוכל לחגוג את חג הפורים בשקט", אמר ליברמן. "אני שמח שאזרחי ישראל לא מרגישים את זה". בסיור הודה השר לאלוף פיקוד המרכז האלוף רוני נומה שמסיים את תפקידו: "חבים לך תודה"

ניר דבורי
פורסם:
ליברמן: "כ-30 פיגועים מסוכלים בשבוע"
צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון‎
הקישור הועתק
ליברמן: "כ-30 פיגועים מסוכלים בשבוע"
ליברמן: "כ-30 פיגועים מסוכלים בשבוע" | צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון‎

שר הביטחון אביגדור ליברמן סייר היום (שלישי) עם הרמטכ"ל גדי איזנקוט ומפקד פיקוד המרכז האלוף רוני נומה בישוב היהודי בחברון. "בין 20-30 פיגועים מסוכלים בשבוע", אמר השר במהלך הסיור.

"מערכת הביטחון עובדת קשה כדי שנוכל לחגוג את חג הפורים בשקט", הוסיף ליברמן ואמר כי עבודת הסיכול המבצעית והטכנולוגית של שירותי הביטחון יוצאת דופן. "אני שמח שאזרחי ישראל לא מרגישים את זה".

בביקור השתתפו גם מתאם הפעולות בשטחים האלוף יואב פולי מרדכי ובכירים במשטרה ובשב"כ. שר הביטחון קיים בשטח הערכת מצב וסייר במעגלי ההגנה השונים סביב הישוב היהודי בחברון וסביב מערת המכפלה.

"את הרוב המכריע של פעולות הטרור הצלחנו לגדוע בזכות מודיעין איכותי, שילוב של פריסת כוחות חכמה וטכנולוגיות מתקדמות", אמר ליברמן והודה למפקד פיקוד המרכז שיסיים את תפקידו בשבוע הבא. "רוני, בנחישות, בשיטתיות ובהרבה תחכום ויצירתיות- פיקוד המרכז בהובלתך הצליח למגר כמעט לחלוטין את גל הטרור והסכינאות. ולשמור על יציבות במציאות לא פשוטה. כולנו חבים לך תודה והערכה".