N12
פרסומת

לפיד על המאוכזבים ממנו: "יש להם מבט של כלבי שנאוצר"

במייל לפעילי מפלגתו תקף שר האוצר את אלה שמתחו ביקורת עליו ועל אנשי "יש עתיד" בעקבות גזירות התקציב. "גם הם יודעים שבעולם משפטי אי אפשר פשוט ללכת ולקחת את הכסף מהרווחים הכלואים", אמר, אך הוסיף כי הוא "לוקח אותם ברצינות"

חדשות 2
חדשות
פורסם:
"לא נשב עם לפיד"
צילום: AP, חדשות
הקישור הועתק
"לא נשב עם לפיד"
"נעשה מה שנכון למדינה". לפיד | צילום: AP, חדשות

שר האוצר יאיר לפיד תקף היום (שבת) בחריפות את מתנגדיו ואת מאוכזבי "יש עתיד" בשל גזירות התקציב ובמייל לפעילי המפלגה כתב: "מסתכלים במבט של שנאוצרים עצבניים שנשכחו בגשם".

"בפעמים המעטות שהצלחתי לגרור לשיחה את מקצועני האכזבה הם הודו, בחצי פה, שגם הם מבינים שצריך היה לסגור את הגירעון", כתב לפיד. "גם הם יודעים שבעולם משפטי אי אפשר פשוט ללכת ולקחת את הכסף מהרווחים הכלואים, גם להם ברור שכבר שנים רבות לא שינתה מפלגה באופן דרמטי כל כך את סדר העדיפויות הלאומי".

שר האוצר הוסיף, כי הוא "לוקח אותם ברצינות" וכי אנשי המפלגה "ייאלצו להתפייס עם ישראלים רבים שכועסים. נצטרך ללכת אליהם - אחד אחד אם צריך - ולהציג בפניהם את השאלה הפשוטה הבאה: 'מדוע שאנשים פוליטיים, שרוצים להיות פופולאריים, יעשו צעדים שבאופן מובהק מזיקים לפופולאריות שלהם?'".

"התשובה היא", הסביר לפיד, "שזו ההתחייבות שלנו: לעשות את מה שנכון למדינת ישראל, לא את מה שעוזר לנו לצבור נקודות".