N12
פרסומת

מהפך בשלטון המקומי: ביבס הדיח את בוחבוט

בתום 5 שנים של כהונה, מסיים יו"ר השלטון המקומי שלמה בוחבוט את תפקידו. בבחירות למרכז השלטון המקומי ניצח ראש עיריית מודיעין חיים ביבס את היו"ר המכהן בהפרש של 51 קולות. "אנחנו הולכים להוציא את השלטון המקומי לדרך חדשה", הצהיר ביבס לאחר הניצחון

חדשות 2
חדשות
פורסם:
אחרי 5 שנים: בוחבוט הולך הביתה
צילום: רועי שפרניק, חדשות 2
הקישור הועתק
אחרי 5 שנים: בוחבוט הולך הביתה
אחרי 5 שנים: בוחבוט הולך הביתה | צילום: רועי שפרניק, חדשות 2

יו"ר מרכז השלטון המקומי שלמה בוחבוט מסיים את כהונתו בתום חמש שנים. בבחירות לראשות המרכז השלטון המקומי ניצח היום (ה') ראש עיריית מודיעין חיים ביבס, שגבר על בוחבוט בהפרש של 51 קולות.

98% מ-203 ראשי הרשויות הזכאים להצביע בבחירות למרכז השלטון המקומי מימשו היום את זכותם והגיעו אל הקלפיות.

"אנחנו הולכים להוציא את השלטון המקומי לדרך חדשה וזה כולל את כל הרשויות מהקטנות דרך הבינוניות ועד הגדולות כולל המגזר הערבי", הצהיר ביבס לאחר הניצחון. "אני רוצה להודות ליו"ר הקודם שלמה בוחבוט על עבודתו ב-5 השנים האחרונות".

חיים ביבס
היו"ר הנבחר - חיים ביבס | צילום: רועי שפרניק, חדשות

במקביל, התקיימו גם בחירות לתפקיד יושב ראש האסיפה הכללית. על תפקיד זה התמודדו שלושה ראשי רשויות: יואל לביא ראש עיריית רמלה, אלי ברדה ראש עיריית מגדל העמק ואבי נעים ראש מועצת בית אריה-עופרים. יו"ר האסיפה אלי ברדה הוא שזכה בבחירות וישמש כיו"ר האסיפה הכללית.