N12
פרסומת

חורב נגד כחלון: "מהלך מוטעה"

יועצו לשעבר של שר האוצר מתח ביקורת על התנהלותו בנוגע לחוק ההמלצות: "זה רגע מתסכל של החיים כיועץ – אתה רק יועץ". חורב, שהפסיק לאחרונה לעבוד עם המשטרה, הביע התנגדות לחוק ההקלטות: "זה מגן על הזכויות של כולנו"

ירון אברהם - לא לשימוש
חדשות
פורסם:
חורב, ארכיון
צילום: פלאש 90
הקישור הועתק
חורב, ארכיון
ליאור חורב, ארכיון | צילום: פלאש 90

ליאור חורב, היועץ האסטרטגי והתקשורתי, אמנם הפסיק לאחרונה לייעץ למשטרה - אך עד לאחרונה המשיך לעבוד עם שר האוצר משה כחלון. היום (שלישי) מתח חורב ביקורת חריפה על ה"לקוח" כחלון, שתמך לבסוף בחוק ההמלצות וטען כי מדובר באירוע "מתסכל" עבורו.

בפאנל בנושא ניו מדיה בכנס אילת לעיתונות אמר חורב: "להסביר את המהלך של אתמול? אני חושב שהוא מהלך מוטעה". חורב הוסיף: "אני לא נכנס רגע לשיפוט הערכי - הוא מוטעה מבחינה פוליטית אבל בסופו של דבר, כל אחד מאיתנו שעסק בתחום הייעוץ יודע שזה רגע מתסכל של החיים כיועץ – אתה רק יועץ".

חורב התייחס גם לחוק ההקלטות שמקדם יו"ר הקואליציה ביטן: "אני מאוד מאוד מברך על העניין של 'לייב', בין אם זה אודיו או וידאו, זה בסוף מגן על הזכויות של כל אחד מאיתנו".

כחלון. לא דן בנושאים מדיניים
תמך בחוק. כחלון | צילום: פלאש 90 / יונתן סינדל, חדשות

"כשראיתי שדוד ביטן רוצה לבטל את הזכות שלנו להקליט את השיחות שאנחנו משתמשים בהם, נהייתי תומך עוד יותר נלהב של הזכות להקליט", הוסיף חורב.

אתמול אישרה הכנסת את "חוק ההמלצות" ברוב של 46 תומכים מול 37 מתנגדים, לאחר שכחלון ורוב חברי סיעת "כולנו" תמכו בהצעה. שלושה מחברי מפלגת הקואליציה "כולנו" לא תמכו בחוק: חברי הכנסת רחל עזריה, מירב בן-ארי ואלי כהן נעדרו מההצבעה. עזריה הכריזה בעבר כי תנצל את חופש ההצבעה שניתן לחברי המפלגה על מנת להצביע נגד החוק.