התפקיד החדש של עד המדינה
רוב הציבור מכיר אותו כעד מדינה נגד ראש הממשלה נתניהו, אבל שלמה פילבר הוא גם האיש שמריץ בימים אלה מועמדים רבים בבחירות המקומיות. כעת מתברר שחלק מהמועמדים מקבלים את תמיכתה הרשמית של מפלגת הליכוד, ולכן משכורתו של פילבר ממומנת על ידי המפלגה שבראשה עומד האיש שנגדו הוא מעיד


עד המדינה ומנכ"ל משרד התקשורת לשעבר, שלמה פילבר, ויועץ התקשורת צוריאל שרון מריצים יחד 12 מועמדים מרשימות שונות לקראת הבחירות לראשות העיר שיתקיימו באוקטובר. המועמדים הם כמעט מכל הקשת הפוליטית והם מגיעים גם מהליכוד.
באשדוד למשל השניים מייעצים לראש העיר המכהן יחיאל לסרי שזכה בשבוע האחרון לתמיכה רשמית של הליכוד. המשמעות היא שפילבר יקבל את התשלום בעבור הייעוץ שלו מקופת הליכוד, שבראשו עומד ראש הממשלה בנימין נתניהו שנגדו הוא מעיד במשטרה.
יצוין כי עוד לפני שפילבר היה מנכ"ל משרד התקשורת הוא היה מנהל קמפיין מוצלח של הליכוד, בעיקר בתחום הרשתות החברתיות.
לפני כחצי שנה חתם פילבר על הסכם עד מדינה בתיק 4000 (פרשת בזק-וואלה), ועל פי החשד הוא העביר מידע לבעלי בזק שאול אלוביץ' שהיה אמור לסייע לו.

