N12
פרסומת

"שימו סוף לסבל הנמשך של משפחתנו"‎

הוריו של הדר גולדין ז"ל פנו לשגרירי המדינות שישתתפו בוועידת בחריין בדרישה לפעול להשבת גופות החיילים כתנאי בכל החלטה: לפני הטיפול בפלסטינים - להשיב את הבנים

פורסם: | עודכן:
"השבת הבנים כתנאי לכל החלטה"
צילום: יונתן סינדל / פלאש 90, חדשות
הקישור הועתק
"השבת הבנים כתנאי לכל החלטה"
"השבת הבנים כתנאי לכל החלטה" | צילום: יונתן סינדל / פלאש 90, חדשות

לאה ושמחה גולדין, הוריו של סגן הדר ז"ל שגופתו מוחזקת בידי חמאס בעזה, שלחו הבוקר (שלישי) מכתב אישי לכל שגרירי המדינות המשתתפות בוועידה בבחריין ולשליח האו"ם למזרח התיכון שבו הם דורשים כי השבת גופות החיילים תהיה תנאי מקדים לכל הסדר אפשרי. "לפני שהעולם יוכל להתחייב לשיפור חיי הפלסטינים - יש להשיב את החיילים לקבורה ראויה".

ההורים דרשו כי פעילות לשדרוג עזה תהיה תלויה במציאת פתרון להשבת גופות חיילי צה"ל והאזרחים הישראלים המוחזקים על ידי חמאס בעזה. "לפני כמעט 5 שנים נרצח בננו הדר ונחטף למנהרה בזמן הפסקת אש הומניטארית בינלאומית", כתבו. "מאז מפר חמאס את כל החוקים והעקרונות הבסיסיים של זכויות האדם ומונע את הבאתו לקבורה על פי כל הדתות, כולל האיסלאם".

הוריו של גולדין ז"ל ביקשו מהנציגים לפעול כדי לקדם את השבת החללים והאזרחים. "לפני הדיון על בניית נתיב לשגשוג העם הפלסטיני - עליהם לשים סוף להפרה המתמשכת הזו של החוק ההומניטרי הבינלאומי", כתבו. "בבקשה דרשו לשים סוף לסבל המתמשך הזה של משפחתנו".