צה"ל ממשיך להגביר את הלחץ ברפיח: אותרו 9 מחבלים נוספים שחוסלו במנהרות
עד כה על פי ההערכות חוסלו במרחב יותר מ-30 מחבלים שניסו להימלט מן התשתית התת-קרקעית • בהמשך עדכן צה"ל על לוחם שנפצע באורח בינוני במהלך פעילות מבצעית בדרום הרצועה - כתוצאה מתאונה מבצעית


על רקע משבר המחבלים ה"נצורים" במנהרות, צה"ל ממשיך להפעיל מאמצים במרחב ולהגביר את הלחץ. הבוקר (שישי) עדכן צה"ל כי אותרו 9 מחבלים נוספים שחוסלו בתשתית הטרור התת-קרקעית. "המצוד אחר המחבלים במזרח רפיח נמשך", הבהירו בצה"ל.
כוחות צוותי הקרב של חטיבות הנח"ל וגולני עובדים סביב השעון במרחב מזרח רפיח, וצרים על המחבלים כדי להבטיח שלא יוכלו להימלט ללא כניעה. בצה"ל מדגישים כי 9 המחבלים המחוסלים אותרו במהלך פעילות של כוחות צוות הקרב החטיבתי נח"ל, בשיתוף יחידת יהל"ם.
"המחבלים חוסלו ככל הנראה בעקבות הפעילות המאומצת והממוקדת של כוחות צה"ל במרחב, שכללה טיפול והשמדה של תוואי הטרור התת-קרקעיים באמצעות תקיפות מהאוויר ואמצעים הנדסיים", נמסר מצה"ל. עד כה על פי ההערכות חוסלו במרחב יותר מ-30 מחבלים שניסו להימלט מן התשתית התת-קרקעית.
בהמשך עדכן דובר צה"ל על לוחם שנפצע באורח בינוני במהלך פעילות מבצעית בדרום הרצועה, כתוצאה מתאונה מבצעית.
