N12
פרסומת

"לא מצליחה לדמיין מה הוא עובר": אשתו של החטוף אלכס לובנוב ארגנה טיול ג'יפים להעלאת המודעות עבורו

חבריו של לובנוב מקהילת הג'יפים המטיילים יצאו בשיירה ארוכה מחוף הצוק לטיול שמטרתו להזכיר כי אלכס עדיין בשבי • "הוא יהיה הבן אדם הכי גאה בעולם כשיראה שעושים טיול לכבודו", סיפרה אשתו מיכל, שארגנה את הטיול

גלעד שלמור
פורסם:
הקישור הועתק

אלכס לובנוב היה מנהל הבר במסיבה ברעים ב-7 באוקטובר ונחטף לעזה. לובנוב היה חלק מקהילת המטיילים בג'יפים והיום (שבת) הם יצאו בשיירה ארוכה לטיול שמטרתו לזכור ולהזכיר - אלכס עדיין שם.

"מטרת הטיול היא אלכס, זה בשבילו ועבורו. שכולם יידעו מי הוא, שאף אחד לא ישכח שהוא שם", סיפרה אשתו מיכל שארגנה את הטיול. "לא נוותר, אנחנו נפעל ונמשיך לפעול עד שהוא יחזור".

אלכס לובנוב
אלכס לובנוב

הקבוצה יצאה לטיול ג'יפים מחוף הצוק לאזור לטרון, מיכל תיארה איך הוא היה מגיב על הטיול: "אני יודעת שהוא יסתכל על זה ויגיד 'מה עשית? למה לא ישבת בבית ודאגת לעצמך?' אבל באותה נשימה הוא יהיה הבן אדם הכי גאה בעולם וישמח לראות את כל האנשים שהוא כל כך אוהב עושים טיול לכבודו - טיול שהוא נהג לעשות כמעט בכל שבת. אני חושבת שזה שווה הכול".

"אני מדחיקה מחשבות ולא מצליחה לדמיין מה הוא עובר שם בשבי", היא הוסיפה. "אני מנסה לא לחשוב על זה למרות שזה תמיד צף וזה שם. אני יודעת שהוא אדם חזק ושהוא יודע שיצטרך להילחם כדי שיחזור הביתה - והוא יחזור".