דיווח: איש משמרות המהפכה חוסל ב"תקיפה ישראלית" בסוריה
תקיפה לילית בדרום דמשק יוחסה לישראל • על פי כלי תקשורת באיראן - יעדה היה יועץ צבאי איראני, סעיד עלידאדי • בסוריה דיווחו כי היא בוצעה בידי מטוסי חיל האוויר, וגרמה להפעלת מערכות ההגנה האוויריות של צבא סוריה


באיראן דיווחו הבוקר (שישי) כי יועץ משמרות המהפכה, סעיד עלידאדי, חוסל הלילה בדרום דמשק. על פי הדיווחים, החיסול היה פעולה ישראלית נגד יעדים איראניים צבאיים בסוריה.
הצבא הסורי פרסם הודעה על התקיפה, וייחס אותה לישראל. נטען כי היא בוצעה באמצעות מטוסי קרב של חיל האוויר, וגרמה להפעלת מערכות ההגנה האוויריות של צבא סוריה.
לפי מכון המחקר הסורי "נורס" המזוהה עם האופוזיציה במדינה, יעד התקיפה היה מטה של משמרות המהפכה. התקיפה הקודמת שיוחסה לישראל שם התרחשה לפני 3 ימים, ולאחרונה פורסם גם דיווח על כך שהאיראנים החלו להוציא מיליציות מסוריה "מחשש לחיסולים ישראליים".
