N12
פרסומת

מתקפת רחפנים, השתלטות על "התנחלות" - וחטיפה: תיעוד האימונים של החות'ים

בתיעוד שמתפרסם בכלי התקשורת הערביים נראה אימון פשיטה של ארגון הטרור על "יישוב ישראלי" • כשהם חמושים בנשקים, הטרוריסטים "מסתערים" על המבנים שמסומנים במגן דוד, תולשים תמונה של נתניהו מהקיר - ודורכים עליה • בהמשך, הם חוטפים כמה "אזרחים" - כשהם צועקים להם בעברית "קומו, קדימה"

גאנם איברהים
פורסם:
הקישור הועתק

בכלי תקשורת ערביים פורסם היום (שבת) תיעוד של החות'ים, שמראה כיצד הכוחות מתאמנים על "פעולה נגד צה"ל". המיליציה שנתמכת בידי איראן, ושולטת בפועל על מדינת תימן שנמצאת כ-2,000 ק"מ מישראל, התאמנה על מתקפת רחפנים, השתלטות על "התנחלות" - וחטיפה. 

אימון החות'ים נגד "יישוב ישראלי"
"המתקפה" של החות'ים על "התנחלות ישראלית"

בתיעוד מהתרגיל שבוצע שלשום, ניתן לראות את הרחפנים מטילים פצצות על רכב וטנק עם דגל ישראל, וגם על רכב דומה נוסף עם דגל ארה"ב. בהמשך ניתן לראות טנקים יורים פגזים, כשעליהם דגל פלסטין. אז, בשלב מסוים בתרגיל, נראים הכוחות מפוצצים במטען "גדר" של יישוב ישראלי, פושטים עליו - ונכנסים לבתים מאולתרים שהוקמו במקום. 

אימון החות'ים נגד "יישוב ישראלי"
"מסתערים" על בתים "ישראליים"

בהמשך, נראים הכוחות נכנסים לבית ובו תמונה של נתניהו, מורידים אותה ודורכים עליה. בבית נמצאים תושבים בעלי חזות חרדית שכביכול נכנעים לכוחות החות'ים שנכנסים פנימה. בהמשך הכוחות החות'ים לכאורה חוטפים את אותם התושבים כשהם צועקים "קום, קום, קדימה!" - ומעלים אותם על רכב.