N12
פרסומת

כך "צדים" את בוגרי 8200 - כבר בש"ג

חברת סייבר פתחה בקמפיין לגיוס עובדים ותלתה שלט ענק בכניסה לבסיס 8200 בגלילות, עם הכיתוב "צדים טאלנטים". בחברה הבהירו: "לא מפחדים לחרוג מהמוסכמות בכדי לגייס את הטובים ביותר" - כך זה נראה

ניר דבורי
החדשות12
פורסם: | עודכן:
קמפיין של חברת הסייבר SentinelOne לגיוס עובדים מ-8200
יח''צ: יח"צ
הקישור הועתק

גיוס עובדים מ-8200 לחברת סייבר - כבר בפתח הבסיס: הבוקר (ראשון) החל קמפיין שילוט חוצות ייחודי, ראשון מסוגו בישראל, מחוץ לקריית המודיעין בגלילות. הקמפיין, של חברת הסייבר SentinelOne, מיועד לחיילי וקציני יחידת 8200 האיכותית - ומנסה לגייס אותם להצטרף לחברה.

על שלטי חוצות בסמוך לבסיס בגלילות נכתב "לרוב אנחנו צדים את התוקפים, אבל כעת אנחנו צדים טאלנטים – הצטרפו אלינו". בחברה מנסים לאתר את אנשי היחידה ולצרפם לתחומי הפיתוח והמחקר.

מהחברה נמסר: "לאור צמיחה מואצת ואיוש מסיבי בימים אלו של עשרות משרות, וחלק ממאתר הגיוס שלנו מצוי בקרב מומחי הסייבר שמשתחררים מהיחידה. על ידי הצבת השלטים ממש בפתח הבסיס אנחנו משדרים לאותו כוח אדם איכותי שאנחנו מחפשים אותו ולא מפחדים לחרוג מהמוסכמות בכדי לגייס את הטובים ביותר".