N12
פרסומת

רה"מ לשעבר בנט יישאר באשפוז לימים הקרובים: "מודה לעם ישראל על הדאגה"

ראש הממשלה לשעבר פרסם הודעת תודה לציבור לאחר שפונה לבית החולים מאיר בעקבות אירוע בריאותי שאירע במהלך אימון • בנט, שהכריז בתחילת החודש על הקמת מפלגה חדשה לקראת הבחירות הבאות, כתב: "אחזור בהקדם לפעילות כדי שיהיה פה טוב, לכולנו" • מבית החולים נמסר כי הוא עבר צנתור ומצבו טוב, וכי יישאר להמשך מעקב וטיפול

N12
פורסם:
בנט בית חולים
בנט בית חולים | צילום: ללא
הקישור הועתק

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט יישאר לאשפוז בבית החולים מאיר בכפר סבא בימים הקרובים, כך עולה מהודעה שפרסם הערב (ראשון). זאת לאחר שפונה היום לביה"ח בעקבות אירוע בריאותי שחווה במהלך אימון.

"מודה לכם עם ישראל האהוב על הדאגה לשלומי", כתב בנט בהודעה שפרסם. "בימים הקרובים אשאר בבית החולים להשגחה ואחזור בהקדם לפעילות מלאה כדי שיהיה פה טוב, לכולנו. אני מודה לצוות בית החולים מאיר על הטיפול המקצועי והמסור".

מבית החולים נמסר היום כי בנט עבר צנתור ומצבו טוב, וכי יישאר במרכז הרפואי להמשך מעקב וטיפול. בסביבתו אמרו כי "מצבו תקין". נזכיר כי בתחילת החודש הכריז ראש הממשלה לשעבר על מפלגה חדשה שרשם בשם זמני, "בנט-2026", שאיתה הוא צפוי לרוץ בבחירות הבאות.