N12
פרסומת

בני הזוג ממחדל העוברים תובעים את בית החולים בסך של 10 מיליון שקלים

פרסום ראשון: היולדת ובן זוגה ממחדל החלפת העוברים באסותא ראשון לציון צפויים להגיש תביעת ענק כנגד בית החולים • תעלומת ההורים הביולוגיים טרם נפתרה, ו-6 משפחות נוספות הגישו בקשה לבית המשפט לערוך בדיקה גנטית

יולן כהן
המהדורה המרכזית
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

שלושה חודשים לאחר הפרסום על המחדל: אמש (שני) פרסמנו ב"המהדורה המרכזית" כי היולדת ובן זוגה יגישו תביעה נגד בית החולים על סך של כ-10 מיליון שקלים. התביעה תעסוק בין היתר במחדל שהתרחש במחלקה, ברשלנות ובעוגמת הנפש שנגרמה לזוג – וממשיכה להיגרם.

סיקור מחדל ההפריה ב-N12:

מחדל העוברים: עו"ד גלית קרנר ועו"ד אסף שרעף
עו"ד גלית קרנר ועו"ד אסף שרעף, עורכי דינה של האם היולדת | צילום: n12

את התביעה יגיש הזוג באמצעות עורכי דינם אסף שרעף וגלית קרנר. במקביל לה, ממשיכה המערכה המשפטית שעוסקת בשאלה מיהם ההורים הביולוגיים של התינוקת שנולדה לפני כחודש וחצי. 6 משפחות חדשות הגישו בקשה לבית המשפט שיורה על ביצוע בדיקה גנטית. אם יימצא שיש קשר גנטי, המערכה המשפטית המורכבת ממילא – תהפוך למורכבת עוד יותר.