N12
פרסומת

"הוא ניסה לעמוד ונפל, לא הצליח לדבר": הישראלי שהתמוטט בטיסה ופונה בכיסא גלגלים – בגלל כדור שינה

יוסי ומיכל לא תיארו לעצמם שכך תסתיים הטיסה מישראל למדריד • "יש לי פלאשבק ש-5 דיילים מנסים להעיר אותי ואני לא מתקשר", סיפר יוסי בריאיון ל"חמש עם" • אשתו הוסיפה: "נורא דאגתי, שקלנו נחיתת חירום"

רפי רשף
חמש עם
פורסם:
הקישור הועתק

אירוע חריג במטוס: טיסתם של יוסי ומיכל לוי מישראל למדריד הסתיימה כשיוסי מלווה בכיסא גלגלים על ידי ארבעה דיילים, כמעט מחוסר הכרה - והכול בגלל כדור שינה. בראיון אמש (ראשון) ב"חמש עם" יחד עם אשתו מיכל, שחזר יוסי את הזיכרון האחרון שלו מהאירוע: "היה שלב שבו לקחתי כדור אחד, הילדים נמנמו, והכל היה בסדר. אמרתי למיכל שאני הולך לישון, וזה לא עזר. אז לקחתי עוד כדור – וזו הייתה ההחלטה השגויה. תוך כמה דקות כבר נעלמתי".

לדבריה של מיכל, כעבור שלוש שעות היא הבחינה שיוסי מתעורר כשהוא מאופל ולא מגיב. "הוא ניסה לעמוד ונפל, ולא יכול לדבר, ישר רצתי לדיילות לבקש עזרה", סיפרה. בשלב זה יוסי נזכר: "יש לי איזה פלאשבק ש-5 הדיילים עליי, מנסים להעיר אותי ואני לא מתקשר. התעוררתי בשלוש בלילה כשאני במלון במדריד".

התמוטט בטיסה בגלל כדור שינה
יוסי ומיכל לוי | צילום: n12
התמוטט בטיסה בגלל כדור שינה
יוסי מפונה מכיסא גלגלים | צילום: n12

מיכל הוסיפה: "שקלנו לעשות נחיתת חירום כי הוא לא תפקד. ראינו שהוא חזר להכרה. אמרו לי 'אנחנו מוציאים אותו מיציאת חירום בכיסא גלגלים'. תוך 5-10 דקות היינו בחוץ והזמינו לי מונית". לדבריה,  "נורא פחדתי שיקרה לו משהו (ליוסי), רק חיכיתי שנגיע וייקחו אותו לבדיקות. הוא היה בשיא ההשפעה של הכדורים, רק אחרי 4-3 שעות הוא התעורר".