N12
פרסומת

"גיבורים בעקבות המכבים": כ-150 ילדים חולי ניוון שרירים השתתפו בפעילות מיוחדת

מתנדבים בארגוני ההצלה ארגנו אירוע אתגרי ומיוחד לכבוד החנוכה – שבו נהנו ילדים שמתמודדים עם ניוון שרירים, שיתוק מוחין וסיסטיק פיברוזיס משלל פעילויות • בין היתר, כלל האירוע טיולי ג'יפים, סנפלינג ושימוש במכשירי חילוץ • באירוע, שנערך ביער בן שמן, השתתפו גם חיילי יחידת החילוץ הארצית של פיקוד העורף ומתנדבי זק"א

אביבית מיסניקוב
פורסם:
הקישור הועתק

כ-150 ילדים שמתמודדים עם ניוון שרירים, שיתוק מוחין וסיסטיק פיברוזיס השתתפו היום (חמישי) באירוע אתגרי ומיוחד לכבוד חג החנוכה - מסע "גיבורים בעקבות המכבים". באירוע, שנערך ביער בן שמן, השתתפו גם חיילי יחידת החילוץ הארצית של פיקוד העורף, ומתנדבי הצלה ללא גבולות וזק"א.

מתנדבי הארגונים יצרו ערב חוויתי לכבוד הילדים החולים שבמהלכו נהנו הילדים מטיולי ג'יפים, סנפלינג ושימוש במכשירי חילוץ. לקראת שעות הלילה, ייערך אירוע חגגי שבו ידליקו נרות וכל המשתתפים ייהנו מארוחת ערב חגיגית.

אחת מהפעילויות בשטח היה מסע ג'יפים לזכרו של הנער צחור נהוראי ז"ל, בנו של אחד מחיילי יחידת החילוץ שהשבוע צוין יום השנה הראשון לפטירתו.