"את המשבר מנהלים אנשים חרדתיים - נתניהו ובר סימן טוב"
בכיר במשרד הבריאות מותח ביקורת חריפה מאוד על התנהלות משרדו בניהול משבר הקורונה וטוען כי ההגבלות על המשק היו מרחיקות לכת ומופרזות. "כבר עכשיו צריך להחזיר את המשק לשגרה מלאה עם שמירה על הנחיות", אמר אותו בכיר


מספרי הנדבקים והמתים מנגיף הקורונה ממשיכים לרדת ולצד שביעות הרצון במשרד הבריאות – ישנם גם קולות שונים שטוענים שההגבלות שהוטלו על הציבור היו מרחיקות לכת. הערב (שלישי) פורסם במהדורה המרכזית כי בכיר במשרד הבריאות יצא נגד ההגבלות וטען: "את המשבר מנהלים אנשים חרדתיים - נתניהו ובר סימן טוב".
"מרווחי הביטחון במגבלות על המשק הישראלי הם פסיכיים, מטורפים ומיותרים", אמר אותו בכיר. "היינו צריכים להטיל מגבלות פחות חמורות ואז אולי היו לנו היום 400 מתים ואלף מונשמים, אבל מצער ככל שזה יהיה, זה עדיף על הפגיעה הקשה כל כך במשק".
לדברי אותו בכיר במערכת הבריאות: "הסיבה למרווחי הביטחון המוגזמים היא שהמשבר הזה מנוהל על ידי שני אנשים חרדתיים - בנימין נתניהו ומשה בר סימן טוב". עוד הוא אמר: "כבר עכשיו צריך להחזיר את המשק לשגרה מלאה, תחת מגבלות של ריחוק חברתי והגבלה על היגיינה".