N12
פרסומת

שפכה שמן רותח על הבעל ויצאה לעשן

תושבת העיר ערד חשדה שבעלה ואבי שלושת ילדיה בוגד בה במשך תקופה ארוכה. בתחילת החודש החשדות שלה הובילו לוויכוח בין השניים שהסתיים בכך שהיא שפכה עליו שמן רותח בזמן שישן וגרמה לכוויות רבות בחלקים רבים בגופו. היום הוגש נגדה כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים

חדשות 2
חדשות
פורסם:
אילוסטרציה
צילום: 123RF, חדשות
הקישור הועתק
אילוסטרציה
אישה אזוקה, אילוסטרציה | צילום: 123RF, חדשות

כתב אישום הוגש היום (שני) נגד אישה מערד בת 44 בגין חבלה בכוונה מחמירה, זאת לאחר ששפכה שמן רותח על בעלה בזמן שישן וגרמה לפציעתו. האירוע המזעזע התרחש לפני כשלושה שבועות, לאחר ויכוח בין השניים בנוגע לחשדה של האישה כי בעלה בוגד בה.

מכתב האישום עולה, כי האישה חשדה בבעלה במשך תקופה ארוכה, ובשעות הערב ב-7 ביולי, התגלע וויכוח בין השניים בנידון. לאחר מכן, סמוך לשעה 10 בלילה הלך הבעל לישון והאישה טיגנה במטבח בשמן עמוק רותח. בשלב מסויים היא נטלה את הסיר בידה והלכה אתו לחדר השינה. היא התקרבה אל הבעל הישן ושפכה את השמן הרותח על ראשו, פניו, צווארו, חזהו וידיו. "הכול בכוונה לגרום לו נכות או מום, או לגרום לו לחבלה חמורה", כך על פי כתב האישום.

הבעל המופתע התעורר בבהלה ובצרחות והחל להיאנק מכאבים. הוא קם והחל ללכת לכיוון היציאה אך בשל הכאבים העזים שחש הוא התיישב במסדרון והחל לצעוק לעבר הנאשמת. היא מצידה, עמדה מחוץ לדירה ועישנה סיגריה.

ילדיהם של השניים שישנו באותה עת בבית, קמו משנתם והחלו לצעוק אף הם. שכנים ועוברי אורח שעברו במקום שמעו את הצעקות, נכנסו אל הבית והזעיקו את המשטרה וכוחות ההצלה.

המתלונן פונה לבית החולים סורוקה בבאר שבע ואושפז במחלקת טיפול נמרץ כשהוא סובל מכוויות רבות בפנים, בעיניים, בפה, בידיים ובחזה. מועד שחרורו טרם ידוע וכעת, לאחר שהועבר למחלקת פלסטיקה הוא ממשיך לעבור תהליכים רפואיים, ניזון בזונדה ומועד שחרורו אינו ידוע.

בנוסף לכתב האישום הוגשה בקשת מעצר עד תום ההליכים. זאת משום שטענותיה של האישה לפיהן השמן נשפך בטעות בעת שניסתה לקחת את מכשיר הפלאפון של בעלה נמצאו לא אמינות ו"מעשיה מקימים חזקת מסוכנות".