מאסר ללוחם מג"ב לשעבר שהרג את חברו כששיחק בנשק
תשעה חודשי מאסר בפועל נגזרו על גלעד ויזמן בן 23 שירה למוות בחברו ליחידה בינואר 2015 בעת שטיפל בנשקו. על פי כתב האישום שהוגש במסגרת הסדר טיעון, כיוון ויזמן את אקדחו לעבר חברו, אבי גרונוב ז"ל, וירה בו בפניו. כתוצאה מהירי גרונוב נהרג. על ויזמן הוטל גם לפצות כספית את משפחתו של גרונוב בסך 20 אלף שקלים


בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר היום (שני) תשעה חודשי מאסר בפועל על גלעד ויזמן, לוחם משמר הגבול לשעבר בן 23, לאחר שהודה במסגרת עסקת טיעון בגרימת מותו ברשלנות של השוטר אבי גרונוב ז"ל בינואר 2015 בעת משחק בנשק.
על פי כתב האישום, שהו ויזמן, גרונוב ושלושה שוטרים נוספים בחדר המגורים של הראשון בסיס מג"ב ביד מרדכי וניהלו שיחה חברית, בזמן שויזמן ניקה את אקדחו מסוג יריחו. במהלך השיחה, הפנה ויזמן את הנשק לכיוונו של גרונוב תוך שהוא קורא לעברו אמירה מתגרה, דרך את הנשק וירה. כתוצאה מהירי נפצע גרונוב בפניו והוא נהרג.
במסגרת הסדר הטיעון שנחתם, סוכם כי בעת שירה באקדחו הניח ויזמן כי אין מחסנית או כדור באקדח. כמו כן, מאחר שויזמן הודה במיוחס לו, לקח אחריות מלאה על מעשיו והביע תחושת חרטה - החליטה השופטת גילת שלו לקבל את הסדר הטיעון. בנוסף לעונש המאסר בפועל, נגזרו על ויזמן שישה חודשי מאסר על תנאי ופיצוי בסך 20 אלף שקלים למשפחתו של גרונוב.
